Η ομάδα μαμαδοπαρέες Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της !!!

Το 2018 είναι πλέον γεγονός!! Φέτος είπαμε να δημιουργήσουμε μια Εντελώς διαφορετική εκδήλωση για την κοπή της πίτας μας καθαρά πρωτοχρονιάτικη και καθαρά οικογενειακή αφού είπαμε να γίνει με φαγητό και ποτό Κυριακή μεσημέρι, σε έναν υπέροχο χώρο που κάθε Τετάρτη μας δίνει πολλά δώρα εδώ στην ομάδα!
Ο «πιατέλας» μουσικός ταβερνοχώρος, στο φρούριο στη καρδιά της πόλης μας, θα μας φιλοξενήσει μόνο με 12 ευρώ να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε!

** για να αποφευχθούν τα περσινά μας λάθη και να περάσουμε υπέροχα θα γίνουν κρατήσεις θέσεων ονομαστικά (κατοχύρωση θέσης κανονικά) έως και 260-270 άτομα!!
*** με την έλευση σας στην πίτα,θα δίνεται σε όλες το δώρο από τους υπέροχους χορηγούς μας (μέλη της ομάδας).
***φέτος θα φτιαχτεί και θα μοιραστεί σε όλα τα μέλη νοστιμότατη πίτα, όχι cupcakes όπως πέρσι!
~ ο χώρος είναι για καπνίζοντες φυσικά, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις με παιδιά και μωρά επειδή μιλάμε για εκδήλωση κοπής πίτας και απευθυνόμαστε σε ενήλικες όπως πάντα, τα παιδιά τα φέρνετε με δίκη σας ευθύνη, οπότε ποστ για τσιγάρο η την ατμόσφαιρα κι αλλά παρόμοια δεν θα γίνουν δεκτά φέτος!!


❤️❤️❤️ περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε και να γιορτάσουμε μαζί το 2018! Δηλώστε υπεύθυνα συμμετοχή!!! Θα περάσουμε τέλεια είναι το μόνο σίγουρο!!
Με εκτίμηση η διαχείριση της ομάδας:
Martha Kampisiou
Vicky Gemini Eanos
Voula Athanasiou
Helen Papaioannou
Vasouli Oikonomou
Kelly Stergiouli

Χορηγοί επικοινωνίας: #Statusvoice femalevoice.gr
μουσική επιμέλειας: Αργύρης Μπασιάνας
Χορηγός πρωτοχρονιάτικης πίτας: Kiki Nikos Xatziathanasiou


Share on Google Plus

0 σχόλια: