Και τώρα .... ξε-στόλισμα!!!!

Θες δε θες κάποτε οι γιορτές τελειώνουν...
Κι αυτό το ξε-στόλισμα εκτός από καταθλιπτικό είναι και βαρετό.
Επιπλέον,έχεις φάει κι έχεις πιεί πολύ,ανοίγουν ξανά τα σχολεία,οπότε και τρεξίματα διαβάσματα γκρίνιες.
Έχεις ξοδέψει οπότε και οι επόμενοι μήνες είναι στριμωγμένοι.
Δε θες να τελειώσουν οι γιορτές,αλλα πάει οι μέρες πέρασαν και τέλος,επιλογή δεν έχεις.

5 σημαντικά πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις,για να μην σε βρεί το κακο!!


1.Μην ανεβαίνετε σε ζυγαριά παιδιά, ειδικά αν την έχετε κάτω από το κρεβάτι, και πρέπει και να σκύψετε..... βασανισμός ....γιατί να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας 
Κάντε πρώτα 1-2 εβδομάδες δίαιτα και μετά . Ναι,ναι θα είναι λιγότερα τα κιλά δε μπορεί!!!

2.Μην  αρχίσετε το μάζεμα του στολισμού σκέτοι ....   βάλτε μουσική που αγαπάτε,θα είναι πιο εύκολο το εγγυώμαι.Στο κάτω κάτω σε 11 μήνες θα ξαναστολίσετε,μην πέφτετε,Εν ανάγκη καλέστε και μια φίλη για καφέ να σας καμαρώνει και να λέτε κοτσομπολια,βοηθάει κι αυτό!!!!


3.Μην σκέφτεστε τι ωραία περάσατε στις γιορτές,σκεφτείτε τι θα κάνετε το Πάσχα,8 Απριλίου είναι φέτος  παρεπιπτόντως!!!!
(Πολύ νωρίς,θα ζεσταίνουμε τα χέρια στα κάρβουνα της σούβλας)


4.Αν ερωτευτήκατε μέσα στις γιορτές είστε από τους τυχερούς,έχετε κάτι να σας δίνει χαρά,κι ας τελείωσαν οι γιορτές.
Όμως,ΜΗΝ βασίζεστε και πολύ,τα Χριστούγεννα είναι μέρες λαμπερές,μπορεί να είχατε πιει και πολύ,σίγουρα είχατε πιει πολύ!!!! Όποτε μην απογοητευτείτε αν είναι αποτυχία,τελικά...


5.Τελευταίο και σημαντικότερο,μην κάνετε εξετάσεις ρουτίνας τώρα ... αφήστε να περάσει ένας μήνας,το πιο πιθανό είναι να σας βρει ο νέος χρόνος με ανεβασμένα τα πάντα στα ύψη.
Έχεις φαει ένα μικρό κοπάδι μιξ από όλα τα ζώα προς κατανάλωση,3-4 κιλά κουραμπιέδες μελομακάρονα,και 6,5 τούρτες,έχεις πιει δυο βαρέλια αλκοόλ,
κι έχεις καπνίσει μια μέρα παραγωγής του Καρέλια,το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είσαι για εξετασεις. Καλύτερα πήγαινε κλείσε ένα δωμάτιο σε κλινική κατευθείαν.
Ή πάρε προσφορά από διατροφολόγους  ρε αδερφέ.
Όπως και να έχει,αν ο χρόνος σε βρήκε υγιή με αγαπημένους ανθρώπους,περασες καλά,να αισθάνεσαι τυχερός και να λές και του χρόνου!!!!

Καλη χρόνια.
J. Iakovidou
Share on Google Plus

0 σχόλια: