Λαμπερή εκδήλωση-κοπή πίτας της ORIFLAME ομάδας της Βιβής Νικολάου στη Λάρισα!(φωτο)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στο ¨Μύλος 1927¨,η εκδήλωση που οργάνωσε η γνωστή πια σε όλους μας,  Make up Artist  Βιβή Νικολάου και Manager στην πολυεθνική εταιρεία Oriflame , μαζί με τις συνεργάτες της, Άννα Κοβούσογλου-Πατρωνίδου και  Αλεξάνδρα Γκουσγκούνη, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Πλήθος κόσμου τις τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης και η διοίκηση της Oriflame Ελλάδας και Κύπρου, με τον διευθύνων σύμβουλο κύριο Μαρινάκη Κων/νο και τους  Δημητρακόπουλο Θ. , Χάμουζα Ν. και Μαντουκου Α., οι οποίοι ήρθαν στην πόλη μας αποκλειστικά για αυτή την εκδήλωση!

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν, τα διαδικτυακά περιοδικά Femalevoice.gr και Statusvoice.gr-Μαριέττα Λάμπρου, και η Golden Cleaning  Χατζημπάρμπας Αλέξης, ενώ τις υπέροχες προσκλήσεις και αφίσες, επιμελήθηκε ο  Στέλιος Λαδόπουλος. Η φωτογραφική κάλυψη, έγινε από τον Δημήτρη Τσιόκανη.
Δωρεάν μακιγιάζ και περιποίηση προσώπου από τις Ευα Κοφίνη και Δήμητρα Νικολάου  γευστικές δοκιμές με τα βραβευμένα ροφήματα Wellness, και άπειρα δείγματα προϊόντων που μοιράστηκαν, καθώς επίσης και πολλές κληρώσεις δώρων, είναι μερικά που αξίζει να αναφέρουμε . Επίδειξη μόδας με όμορφα κορίτσια και προσωπικές ιστορίες που συγκίνησαν, είναι κάποια άλλα, ενώ ΟΛΟΙ κατά την είσοδό τους πήραν ΔΩΡΟ ένα άρωμα σε κανονικό μέγεθος!!!
Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς όμως, ήταν η κλήρωση που έγινε για 10 τυχερές οι οποίες θα πάρουν η καθεμία τις φίλες τους και θα απολαύσουν μια ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, στη σουίτα του ξενοδοχείου Divani Palace Λάρισας!
Εμείς τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες.


Βασιλική Ευαγγέλου Παπαθανασίου 
Share on Google Plus

0 σχόλια: