Σία Κοσιώνη: Η μυστική δίαιτα και το “τρολάρισμα” στα social media!


Σία Κοσιώνη: Η μυστική δίαιτα και το “τρολάρισμα” στα social media! | tlife.gr
Νέους στόχους για τη χρονιά που ξεκίνησε φαίνεται πως έβαλε η Σία Κοσιώνη και τους αποκάλυψε με μια δόση χιούμορ μέσα από το προφίλ της στο Facebook. Ο λόγος για την “μυστική” δίαιτα που ξεκίνησε μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού.
Πριν τρεις μήνες περίπου η άνκοργουμαν του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, ένα υγιέστατο αγόρι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη. Το ζευγάρι έλαμψε από ευτυχία αντικρίζοντας το μωράκι του και η Σία Κοσιώνη δεν έχει σταματήσει να χαμογελά. Η ίδια, μάλιστα, αποχαιρέτησε την χρονιά που πέρασε κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της
Το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του μπέμπη πέρασε, η Σία Κοσιώνη επέστρεψε στη θέση της στο δελτίο Ειδήσεων και τώρα έβαλε ως στόχο, να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης με σωστή διατροφή. Θέλοντας να “τρολάρει” μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, η Σία ανέβασε μια φωτογραφία με μια ζυγαριά και έγραψε χαρακτηριστικά:”Και τώρα θα μοιραστώ μαζί σας τη μυστική μου δίαιτα. Είναι νόστιμο; Το φτύνεις. Άντε και καλή μας αρχή!”.
 Tlife.gr 
Share on Google Plus

0 σχόλια: