Σπάμε δέκα κλισέ για τους Υδροχόους

Μπαίνοντας για τα καλά στο μήνα του Υδροχόου, δεν μπορούμε να παραλείψουμε πέντε-δέκα βασικά πράγματα που βλέπουμε σε όλους τους φίλους και μη του ζωδίου. Κι επειδή πάντα υπάρχει κάτι πέρα απ’ όσα φαίνονται στην επιφάνεια, είμαστε εδώ για να καταρρίψουμε βασικούς μύθους. Πάμε!

1. Ο Υδροχόος λένε είναι φευγάτος, ορισμένοι τον λένε κι ανισόρροπο. Κι όμως ο Υδροχόος -όταν τουλάχιστον δεν ερωτεύεται- είναι ο πιο λογικός χαρακτήρας που μπορείς να συναντήσεις. Μισή ώρα κουβέντα μαζί του και νιώθεις ότι μιλάς με τη συνείδησή σου – στα πιο αυστηρά της.

2. Είναι μεν ανεξάρτητοι, είναι δε και ομαδικοί. Ο Υδροχόος μπορεί να έχει μία πρωτοπόρα ιδέα, γνωρίζει όμως καλά ότι χρειάζεται μία ομάδα ανθρώπων για να την πραγματοποιήσει.

3. Δεν είναι άπιστος. Είναι απαιτητικός και εξαιρετικός λάτρης της καλαισθησίας. Μπορεί να εξαφανιστεί χωρίς πολλές εξηγήσεις, όσα όμως δε λέει, τα δείχνει με την συμπεριφορά του. Εσύ θες ν’ ακούσεις;

4. Η αδιαφορία του χτυπάει κόκκινο ειδικά όταν δεν καίγεται και ιδιαίτερα για ό,τι συμβαίνει. Όταν όμως τον χρειαστείς πραγματικά θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει.

5. Ντύνεται εκκεντρικά. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Κάποιες φορές απορείς πώς σκέφτηκε το συγκεκριμένο συνδυασμό. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ μπροστά για να αντιληφθείς το γούστο το. Με όρους μόδας ο Υδροχόος είναι avant garde τύπος.

6. Μην τσιμπάτε, ξέρουν λιγότερα απ’ όσα δείχνουν. Είναι όμως μαέστροι στο μάρκετινγκ του εαυτού τους. Συνήθως μυστήριοι, ταπεινόφρωνες και ιδεαλιστές γνωρίζουν καλά πώς να αιχμαλωτίσουν το συνομιλητή τους, ειδικά στο φλερτ.

7. Είναι καλός εραστής γιατί ιντριγκάρει το σύντροφό του εγκεφαλικά. Ναι, όντως συμβαίνει. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι αυτό δε συμβαίνει πάντα. Η εγκεφαλική διέγερση απαιτεί δύο εγκεφάλους όχι έναν.

8. Δεν είναι όσο περιπετειώδης δείχνει. Δωσ’ του καναπέ, ωραία μουσική, καλό φαΐ και μερικά (χιλιάδες) βιβλία και κλείδωσέ τον σ’ ένα δυάρι για μήνες.

9. Μπορεί να τρέχουν να σώσουν τον κόσμο, να τους διακατέχει μια αλτρουιστική προσέγγιση των πραγμάτων, αλλά αγαπούν εξίσου την αίσθηση της οικογένειας και ίσως το ιδεατό πρότυπο που έχουν στο μυαλό τους να καθυστερεί την απόφαση τους να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Δεν είναι ότι δε θέλουν.

10. Συχνά ακούμε για τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Τα πάνε ωστόσο εξίσου καλά και στα επιστημονικά πεδία. Οι περισσότεροι έχουν έφεση στους αριθμούς, τη λύση γρίφων κι αινιγμάτων και τους εντυπωσιάζει το φυσικό, το υπερφυσικό και το μεταφυσικό.

Pillowfights.gr  
Share on Google Plus

0 σχόλια: