Έχουμε γενέθλια και γιορτάζουμε!!

Γράφει η Βασιλική Ευαγγέλου Παπαθανασίου
Αισίως κλείσαμε 1 χρόνο από τη δημιουργία του σαιτ μας!
 Όταν ξεκινούσαμε δειλά με τους συνεργάτες μου στις 11 Μαρτίου του 2017 τη λειτουργία του www.statusvoice.gr , δεν μπορούσα πραγματικά να φανταστώ πόση δημιουργία και έμπνευση υπάρχουν στον κόσμο και πόσος πολύς κόσμος τελικά θα τα μοιραζόταν μαζί μας!

Θέλω να μοιραστώ σήμερα μαζί σας το μεγαλύτερο μυστικό: ότι νιώθω τυχερή που σας έχω συνοδοιπόρους σ’ αυτό το ταξίδι μας στο διαδίκτυο. Γιατί κάνετε το πέρασμά μου απ αυτή τη ζωή να αξίζει περισσότερο. Γιατί με όσους περισσότερους μοιράζεσαι τη γνώση, τόσο πιο πολύτιμος νιώθεις. Και με κάνετε να νιώθω ιδιαίτερα πολύτιμη γιατί πρέπει να σας ομολογήσω ότι τον τελευταίο καιρό  τα μελη της  ομάδας  μας τριπλασιαστήκατε!!

Πολλαπλασιάζοντας έτσι τη δική μας αγωνία και την προσπάθειά μας να ερευνούμε και να ανεβάζουμε θέματα που σας είναι χρήσιμα κι ενδιαφέροντα. Και αν κρίνω από τη συμμετοχή και τα σχόλιά σας, μάλλον τα καταφέρνουμε.

Γιορτάζουμε λοιπόν μαζί σας 1 χρόνο συνεχούς προσπάθειας να διαδίδουμε τη χρήσιμη πληροφορία, αυτή που θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη,ομορφότερη,ευκολότερη,μεγαλύτερη σε διάρκεια και σε ουσία, προσπαθώντας πάντα να αποφεύγουμε τις άσκοπες ανακυκλώσεις ανούσιου κουτσομπολιού, τις κίτρινες προσεγγίσεις στις ζωές των δημοσίων προσώπων, όλα αυτά που θεωρούμε περιττό βάρος στη γνωστική σφαίρα του σύγχρονου ανθρώπου.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Μαριέττα Λάμπρου ,γιατί χωρίς αυτη δεν θα υπήρχε το statusvoice.gr τους  πιστούς μου συνεργάτες κι όλους εσάς ....συνοδοιπόροι μου.

Καλή συνέχεια στο όμορφο ταξίδι μας…
Βασιλική Ευαγγέλου Παπαθανασίου

Share on Google Plus

0 σχόλια: