Η Λάρισα έδωσε ένα υπέροχο μήνυμα ανθρωπισμού

Το Σαββατο 21 Απριλίου στο Ιανος cafe στα πλαίσια εκδήλωσης παρουσίασης  του νέου βιβλίου, μουσικού παραμυθιού  "Η περιπέτεια της Αδριανής" Εκδόσεις Διάπλους Μουσική Γ. Κοτσερίδη  που κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων  με την υπογραφή της συγγραφέως κας Λητώς Τσακιρή Παπαθανασίου. Στα πλαίσια της διαδραστικής παρουσίασης έγινε & η επίσημη υποδοχή της συγγραφέως  απο τα στελέχη και τον πρόεδρο  χρίζοντας την ενεργό μέλος των διευθύνσεων του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων  στον τομέα  Παιδιού .
Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη του εκδοτικού Οίκου, η ερμηνεύτρια κα Γκατζά , η Ψυχολόγος -Εκπαιδεύτρια Παιγνιοθεραπευτών κα Δημοπούλου,  συγγραφείς , ηθοποιοί  και πλήθος γονέων και  μαθητών του Νηπιαγωγείου  των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.
Στην ίδια εκδήλωση μετά απο συνεργασία και συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις για  ανθρωπιστική βοήθεια  προς τις 3 μεγάλες δομές αστέγων του Ομίλου  σε Νίκαια, Πειραιά & Κόρινθο  τα σχολεία 5ο & 10ο Γυμνάσια Λάρισας  βραβεύτηκαν από τον
 αντιπρόεδρο  κ. Νισλόγλου Παύλο .Τους επαίνους παρέλαβαν οι διευθύντριες κυρίες  Ζωή Δεληζώνα και Νάντια Παπαδοπούλου.
Share on Google Plus

0 σχόλια: