Οι ευτυχισμένες σχέσεις...παχαίνουν

Δεν είναι δα κάποιο μυστικό ότι εκείνοι που έχουν σχέση με το πέρασμα του χρόνου ζυγίζουν κάποια κιλάκια παραπάνω. Είναι αυτό που λέμε “έδεσαν τον γάϊδαρό τους”, οπότε δώστου το φαγητό σα να μην υπάρχει αύριο.

Έτσι λοιπόν τα αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποίησαν 1500 φοιτητές αναλύοντας στοιχεία δέκα ετών, δεν μας έκαναν καμία μα καμία εντύπωση.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, τα ζευγάρια που έχουν ευτυχισμένες σχέσεις ζυγίζουν κατά μέσο όρο 5.8 κιλά παραπάνω από τα ελεύθερα πουλιά εκεί έξω.

Η μελέτη του Πανεπιστημίου Central Queensland της Αυστραλίας, έδειξε πως αυτό συμβαίνει επειδή όσοι μπαίνουν σε μία σχέση και περνάνε καλά, δεν αισθάνονται πλέον την ανάγκη να εντυπωσιάσουν τους άλλους, οπότε πέφτει μάσα επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός ό,τι είναι ωραίο σε αυτή τη ζωή, παχαίνει.

Και παρά το γεγονός ότι οι δεσμευμένοι έχουν υγιεινό τρόπο ζωής και τρώνε πιο πολλά φρούτα και λαχανικά, ζυγίζουν περισσότερο δυστυχώς. Δεν είναι δηλαδή το ότι κάθονται στο σπίτι συνέχεια παρέα με πίτσες και σουβλάκια, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι επιστήμονες, οι δεσμευμένοι τείνουν να τρώνε τα πάντα.

Μια ζωή την έχουμε παιδιά, φάτε!

Diaforetiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: