Παρουσιάστηκαν οι "Ψυχο-λογικές Σχέσεις" του Μαθηματικού και Ψυχολόγου Δημήτρη Φλαμούρη(φωτό)

Σε κλίμα φιλικό παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο caffe Passerella απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας το βιβλίο του συγγραφέα Μαθηματικού και Ψυχολόγου Δημήτρη Φλαμούρη PhD.


Το διαφορετικό σε αυτή την παρουσίαση αποτέλεσε η "σεμιναριακού" τύπου προσέγγιση από τον ίδιο το συγγραφέα. Παίρνοντας το λόγο και με ύφος επικοινωνιακό κατέθεσε στο κοινό γνώσεις ψυχολογίας και κοινώνησε μερικά τρικ για την επιτυχή επικοινωνία στις σχέσεις.


Ο λόγος του απλός και κατανοητός, μεστός μηνυμάτων και με διδακτικό τόνο. Απευθυνόμενος στο κοινό κατέθεσε μια μικρή προσωπική εμπειρία μέσω των σπουδών του και των ερευνών του, προαπαιτούμενα για τη συγγραφή του βιβλίου.

Η ευχάριστη και διδακτική συνάντηση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις του κοινού προς το συγγραφέα πάνω σε καίρια ζητήματα σχετικά με τις σχέσεις, την επικοινωνία και την εκπαίδευση των παιδιών.

Η Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Βασιλική Παπαθανασίου, καθώς και η Βοηθός Αρχισυνταξίας Ηρώ Μπρότση ήταν εκεί και στήριξαν αυτή την απρόσμενα διαφορετικού τύπου παρουσίαση του βιβλίου.

Όλη η ομάδα του περιοδικού Statusvoice.gr σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλοτάξιδο το εξαιρετικό σου βιβλίο, που αποτιμά μέσα από προσωπικά βιώματα και εμπειρίες δύο σπουδαία μηνύματα: την αυτογνωσία και την επικοινωνία, ως βασικά στοιχεία για τις επιτυχημένες σχέσεις.


Για το Statusvoice.gr:
Ηρώ Μπρότση
Βοηθός αρχισυντάκτριας και συντάκτρια στο περιοδικό Statusvoice.gr
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας
Share on Google Plus

0 σχόλια: