Κολλημένη Τσίχλα σε Μαλλιά ή Ρούχα; Δείτε πώς να την Βγάλετε Πανεύκολα

Ξεκολλήστε την τσίχλα από τα ρούχα σας με λίγο ξίδι.
        Βάλτε το ρούχο σας στην κατάψυξη και δείτε την τσίχλα να βγαίνει πανεύκολα.
        Για να την βγάλετε από τα μαλλιά σας χρησιμοποιήστε λίγο λάδι ή βούτυρο.


Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αφαιρέσετε μια τσίχλα που έχει κολλήσει στα μαλλιά, τα ρούχα ή τα παπούτσια σας. Εμείς σας τους έχουμε όλους έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε «καταστροφή».

Ένας τρόπος για να ξεκολλήσετε μια τσίχλα από το ρούχο σας είναι να το βάλετε σε μια σακούλα και να βάλετε την σακούλα στην κατάψυξη για 1 ώρα. Η ψύξη θα κάνει την τσίχλα να ξεκολλήσει πανεύκολα χωρίς να αφήσει υπολείμματα. Αν δείτε ότι εξακολουθεί να μην βγαίνει αφήστε την για 1-2 ώρες ακόμα.


Βάζοντας το παπούτσι ή το ρούχο σας σε μία σακούλα στην κατάψυξη και αφήνοντάς το για 1-2 ώρες, θα καταφέρετε να βγάλετε την κολλημένη τσίχλα.

Εναλλακτικά μπορείτε να βράσετε λίγο ξίδι και να το ρίξετε στο σημείο του ρούχου ή του παπουτσιού που έχει κολλήσει η τσίχλα. Το ξίδι πρέπει να είναι καυτό για να μπορέσει να βγάλει την τσίχλα. Δείτε επίσης πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από γάλα αλλά και λεκέδες από τη δερμάτινη τσάντα σας.

Για να αφαιρέσετε την τσίχλα από τα μαλλιά σας πρέπει να κόψετε ολόκληρη την τούφα. Πλάκα σας κάνουμε! Τρίψτε απλά την τούφα με την τσίχλα με λίγο βούτυρο ή λάδι και θα τη δείτε να απομακρύνεται με ευκολία.
Bovary.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια: