Η σκοτεινή πλευρά της ψυχής... Τόνια Κυριφιδη

Η Έµιλυ Άντερσον στα είκοσι πέντε της είχε όλο το µέλλον µπροστά της, κάνοντας λαµπρή καριέρα στον χώρο της ναυτιλίας, κατέχοντας µία εξέχουσα θέση στην ναυτιλιακή εταιρεία του Έρικ Στιούαρτ. Πολλοί θα ζήλευαν την πορεία της και θα ήθελαν να είχαν την τύχη της. Αλλά στο µυαλό και στην καρδιά της Έµιλυ υπάρχει µόνο το µίσος για τους υπαίτιους του µοιραίου ατυχήµατος µε την τραγική κατάληξη για την οικογένειά της. Για αυτούς που ευθύνονται για την κακοποίηση και την αδιαφορία που τόσο βίαια της στέρησαν την αθωότητα της παιδικής ηλικίας.
Μετά από δεκατρία ολόκληρα χρόνια αναµονής, επιτέλους ήρθε η κατάλληλη στιγµή για να βάλει σε εφαρµογή το σατανικό της σχέδιο, παίρνοντας την πολυπόθητη εκδίκησή της που ήταν βαθιά ριζωµένη στην πιο σκοτεινή πλευρά της ψυχής της...


Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το καφέ Kαχον
σας προσκαλούν στην
παρουσίαση του βιβλίου της Τόνιας Κυριφίδη

Η σκοτεινή πλευρά της ψυχής

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη
16 Μαίου 2018  και ώρα 19:00 στο καφέ Καχόν
(Αιμιλίου Βεάκη 21, Περιστέρι, πλησίον σταθμού
μετρό Περιστερίου, 210 5776800).

Για το βιβλίου θα μιλήσουν οι:

Κωνσταντίνα Μόσχου, συγγραφέας,
Εύα Σιμάτου, ηθοποιός και η
Εύα Νάτση, blogger- δημιουργός της ομάδας "Βιβλίο της παρέας".

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες
και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Με την παρουσία σας θα τιμήσετε την εκδήλωσή μας.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗµΕΙΩµΑ
Η Τόνια (Αντωνία) Κυριφίδη, κόρη στρατιωτικού, γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος ιδιωτικής Σχολής Γραµµατέων και εργάσθηκε για είκοσι οκτώ συναπτά έτη σε διάφορες εταιρείες, στον χώρο της γραµµατειακής υποστήριξης. Είναι παντρεµένη εδώ και είκοσι τέσσερα  χρόνια και έχει µία κόρη είκοσι ετών. Διαθέτοντας πνεύµα δηµιουργικό και µε καλλιτεχνικές ανησυχίες, έχει ασχοληθεί κατά καιρούς µε τη ζωγραφική και την ποίηση. Τα τρία τελευταία χρόνια δεν εργάζεται και, για λόγους καθαρά εσωτερικής ανάγκης, αποφάσισε να εκδώσει το πρώτο της µυθιστόρηµα, µία αισθηµατική ιστορία που αναφέρεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο, µε απρόσµενο τέλος. Κι αυτό γιατί η αρρωστηµένη εµµονή για εκδίκηση, τις περισσότερες φορές, αποδεικνύεται καταστροφική. Σεβόµενη το αναγνωστικό κοινό, επέλεξε να είναι γλαφυρή, µα ταυτόχρονα διακριτική στις περιγραφές της. Επιθυµία και όνειρό της είναι να αγαπηθεί το βιβλίο της αυτό από τον κόσµο. Στα άµεσα σχέδιά της είναι η έκδοση του δεύτερου βιβλίου της ενώ ήδη συνεχίζει τη συγγραφή ενός τρίτου.


Share on Google Plus

0 σχόλια: