Ο εύκολος τρόπος να διπλώνεις τα σεντόνια με λάστιχο

Shutterstock


Δεν υπάρχει πιο δύσκολο σεντόνι να διπλώσεις από αυτό που έχει λάστιχο. Τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι χάλια και το βασικότερο απ΄ όλα πιάνει έτσι περισσότερο χώρο στο συρτάρι μας. 
Δεν είναι μόνο το στρώσιμο του κρεβατιού που απαιτεί χρόνο, αλλά και το δίπλωμα αυτού του σεντονιού που έχει λάστιχο καθώς σπάνια θα το καταφέρετε σωστά με την πρώτη. 
Οσο βολικό είναι όταν το τοποθετούμε στο στρώμα μας καθώς μένει πάντα στη θέση του, τόσο δύσκολο είναι να το διπλώσουμε όταν θέλουμε να το βάλουμε στην ντουλάπα μας. 
Η ειδικός όμως του νοικοκυριού, Μάρθα Στιούαρτ, που έκανε επάγγελμα την αγάπη της για την τάξη, τη διακόσμηση και την καλαισθησία μας δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο για να το πετύχουμε!
Υπάρχει κόλπο και είναι και εύκολο...
Τοποθετήστε τα χέρια σας κάτω από τις γωνίες της μικρότερης πλευράς του σεντονιού. Φέρτε τη μια γωνία μέσα στην άλλη και διπλώστε την προσκείμενη γωνία.
Σηκώστε την τρίτη γωνία και διπλώστε τις γωνίες που κρατάτε. Επειτα κάντε το ίδιο και με την τελευταία γωνία.
Τοποθετήστε στη συνέχεια το σεντόνι σε μιαεπίπεδη επιφάνεια. Σιγουρευτείτε ότι έχετε διπλώσει όλες τις γωνίες σωστά.
Διπλώστε το σεντόνι κατακόρυφα, αποκρύπτοντας τις διπλωμένες γωνίες. Υστερα διπλώστε το σεντόνι μέχρι να σχηματιστεί ένα ορθογώνιο που είναι τόσο μεγάλο όσο τα άλλα διπλωμένα φύλλα που έχετε.
Bovary.grShare on Google Plus

0 σχόλια: