Υπέροχος ο Μαραβέγιας σε ασφυκτικά γεμάτο Κηποθέατρο(φωτο)

Ήταν το μεγαλύτερο μουσικό πάρτυ της χρονιάς σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Κηποθεατρο ,άψογη η διοργάνωση της labart και ένας συναρπαστικός Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας εχει  αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.
Ακούστηκαν τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το «Δε ζητάω πολλά», το «Πού να βρω μια να σου μοιάζει», τη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα).


Share on Google Plus

0 σχόλια: