Αποθέωση για τη Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μεγαλειώδη συναυλία!

Συγκλονιστική η Νατάσσα Μποφίλιου, σε μία μοναδική σε μέγεθος και ενέργεια συναυλία την Τετάρτη 20 Ιουνίου στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, στην εναρκτήρια βραδιά του Φεστιβάλ στη Θάλασσα – Λιπάσματα 2018.
Πάνω από 15.000 κόσμου γέμισαν κάθε γωνιά του υπέροχου χώρου διεξαγωγής του Φεστιβάλ, δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα, αλλά και τις γύρω περιοχές,  για να απολαύσουν την κεντρική συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου για αυτό το καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. 
Η Νατάσσα Μποφίλιου χάρισε γενναιόδωρα στους χιλιάδες φίλους της μία εκπληκτική σε ένταση και πάθος συναυλιακή βραδιά, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως είναι η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της και πως τα πιο Όμορφα  Όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Τη συναυλία άνοιξε ο νέος δημιουργός Dimitri Kopsis, ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού και άφησε τις πιο θετικές εντυπώσεις, ενώ συμμετείχε και ο ερμηνευτής Θοδωρής Μαυρογιώργης.
Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος, με την ίδια φόρα, συνεχίζουν την περιοδεία τους σε ολόκληρη την Ελλάδα με επόμενο σταθμό το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου.
Share on Google Plus

0 σχόλια: