Διπολικό καλοκαίρι !!!

Κι  εκεί που όλοι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι,ψυχολογικά πρώτα,αρχίσαμε τις βόλτες τα βραδάκια να πίνουμε μπυρίτσες στις πλατείες.
Αγοράσαμε τα σορτσάκια μας,τα μαγιό μας και τα αντηλιακά μας.
Και περιμέναμε οι μάνες εναγωνίως να κλείσουν  τα σχολεία για να χαλαρώσουμε ...

Το καλοκαιρι έφερε  και την καταιγίδα Νεφέλη είπε μια φίλη ... πριν όμως από αυτό η ιδια φιλη με ενημέρωσε πως ο ουρανος λέει μπήκε στον καρκίνο και πολλά κακά θα φέρει για 7 χρόνια  ...... Η αρχή του τέλους ξέρω γω .... από που μας  έρχεται αυτή η Νεφέλη λοιπόν δε ξέρω,πάντως  η φίλη είπε «θα πεθάνουμε όλοι» και στο γιο που της ζήτησε να τον παει θαλασσα του υποσχέθηκε .... «περίμενε σε  λίγο θα περάσει έξω από την πόρτα μα» τόσο σοβαρή σου λέει η Νεφελη δεν αστειεύεται!!!
Μετά μου έσκασε και το μυστικό πως έχουμε και πανσέληνο,η τρίτη φίλη της παρέας ... «χάλια τα νεύρα του κόσμου θα γίνουν πάλι» είπε ...
Και επιβεβαιώθηκαν οι άτιμες !
Ξυπνήσαμε δευτεριάτικα τέλη Ιούνη με καιρό τέλη Νοέμβρη !
Τι έγινε  ρε παιδιά ; Εγώ κοιμήθηκα και περίμενα το καλοκαιρι!
Πού είναι η ζέστη ; Τι θα τα κάνω τα μαγιό ; Το φουσκωτό unicorn ?????
Τα αντηλιακά ; Άρχισαν να παραπονιούνται όλοι .. πάθαμε κι έναν γενικό πονοκέφαλο από τη συννεφιά και τη βροχή ... βροχή ; Καρέκλες !!! Νερό μιλάμε για πολύ νερό παιδιά !!!Στο μεταξύ οι αντρες απτόητοι να βλέπουν τρία ματς τη μέρα αγώνες Μουντιάλ σου λενε !!!!
Κι εκεί που κάθεσαι στη βεράντα κουκουλωμένη με τη ζακέτα κι αναθεματίζεις για όλα,τινάζεσαι στο αέρα γιατί μπήκε λεει γκοοοοοοολ!!!
Κι αναρωτιέσαι άλλη μια φορά ... τι πήγε  λάθος φέτος το καλοκαίρι τελικά;
Γιατί είμαι με ζακέτα στη βεράντα στα σκοτάδια στις 8:30 Ιούνη μήνα ;
Φταίει η αλλαγή του κλίματος ; Η τρύπα του όζοντος ; Ή ο νόμος του Μερφι ;
Μήπως τελικά για όλα φταίει η πανσέληνος; Τι θέλει κι έρχεται  συνέχεια κι αυτή πια τη βαρεθήκαμε !!!! Ας μείνει και καμιά φορά ανολοκλήρωτη !!

Δε ξερω τι φταίει λεει η φίλη  πάντως καλά δεν είμαστε....  και να δείτε που ο καιρός πάει ανάλογα με τα ψυχολογικά μας λεω εγώ και μας κάνει πλάκα !!!
Γιατί συμπάσχει ή μας βαρέθηκε και μας παίζει !!!!
Δε ξέτε τι θετε σου λέει ; Ε!!! Ούτε κι εγώ ξέρω!!!
Έπαθε μια διπολικότητα...  ο θεος ; Το συμπαν ; Ο καιρός ; Όλοι  μαζί ;
Ποιος ξερει ;
Εγώ ξέρω πως πήρα αντηλιακά,μαγιό, μέχρι και μανταλάκια για τις πετσέτες στις ξαπλώστρες πήρα φέτος  λέμε και θέλω καλοκαίρι !!!
Ε που θα πάει θα έρθει πόσο να αργήσει πια ; Θα περάσει  και η πανσέληνος θα στρώσει το πράγμα δε μπορει !!!

Ψυχραιμία και αισιοδοξία παιδιά όλοι μαζι μπορούμε !!!
Και προσοχη στις λακούβες,γιατι  και μια άλλη φίλη παραπονείται συνέχεια όταν βρέχει πως οι οδηγοί δεν προσέχουν και κάνουν τους πεζούς μούσκεμα !!!
Έχει κι αυτή τα δίκια της πόσα να αντέξει Ιούνη μήνα είπαμε !!!

J.Iakovidou
Share on Google Plus

0 σχόλια: