Καλλίγραμμα χέρια με 5 μόνο κινήσεις!

Ακολουθήστε το πρόγραμμα ασκήσεών μας και αποκτήστε καλοσχηματισμένα και γραμμωμένα χέρια εύκολα και γρήγορα!

Γυμνάστε τα χέρια σας κάνοντας 2 σετ των 12 επαναλήψεων για κάθε μια από τις παρακάτω ασκήσεις. Μια άλλη επιλογή είναι να κάνετε 2 σετ των 12 επαναλήψεων μίας μόνο άσκησης και να τη συνδυάσετε με άλλες ασκήσεις.

1 - Για δυνατούς τρικέφαλους

1. Καθίστε στην άκρη μίας σταθερής καρέκλας ή ενός ψηλού σκαλοπατιού. Τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω σε αυτή, ένα σε κάθε πλευρά σας, με τα δάχτυλά στραμμένα μπροστά και τα γόνατά σας σε ορθή γωνία μπροστά σας.

2. Ανασηκώστε το σώμα σας από την καρέκλα, χαμηλώνοντας το σώμα σας μέχρι τα χέρια σας να βρίσκονται σε ορθή γωνία και στη συνέχεια ισιώστε τα και τραβήξτε το σώμα σας πάνω ξανά.

Επαναλάβετε.

2 - Για μακριά και λεπτά χέρια

1. Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά στο άνοιγμα των ώμων σας και τα γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα και μαζέψτε προς τα μέσα τους αγκώνες σας έτσι ώστε οι γροθιές σας να βρίσκονται μεταξύ των πλευρών και της μέσης σας.

2. Εκτείνετε αργά το δεξί σας χέρι μπροστά σας, όσο πιο μακριά φτάνει, στρέφοντας στην πορεία τη γροθιά σας προς τα μέσα και κρατώντας χαλαρούς τους ώμους σας.

3. Κάντε την ίδια κίνηση με το αριστερό σας χέρι, επαναφέροντας ταυτόχρονα στην αρχική του θέση το δεξί σας χέρι. Όταν μπείτε στο ρυθμό, αυξήστε την ταχύτητα και κάντε την άσκηση για 45 δευτερόλεπτα ανά σετ.

3 - Για καλλίγραμμους ώμους
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!
Γίνε μέλος τώρα!

1. Σταθείτε με τα πόδια σας ελαφρώς λυγισμένα και κρατώντας ένα βαράκι σε κάθε χέρι (βάρους τέτοιου ώστε να αισθάνεστε άνετα), σηκώστε τα χέρια σας προς το πλάι μέχρι να έρθουν στο ύψος των ώμων σας.

2. Μείνετε στη θέση αυτή για ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια ανεβάστε τα χέρια σας πιο πάνω, μέχρι να είναι τεντωμένα πάνω από το κεφάλι σας στο άνοιγμα των ώμων σας.

3. Χαμηλώστε τα και πάλι, σταματώντας για λίγο στο ύψος των ώμων πριν επιστρέψετε στην αρχική σας θέση.

4 - Δεν ξεχνάμε τους πήχεις

1. Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά στο άνοιγμα της λεκάνης, τα χέρια σας στα πλευρά σας και με ένα βαράκι σε κάθε χέρι, με τις παλάμες σας να είναι στραμμένες προς τα πίσω.

2. Κρατήστε ακίνητους τους δικέφαλους και σηκώστε τα βαράκια προς τους ώμους σας, χαμηλώνοντάς τα στη συνέχεια και πάλι στην αρχική τους θέση.

5 - Απαλλαγείτε από τα χαλαρά μπράτσα!

1. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατά σας λυγισμένα και τα πόδια σας να πατάνε στο πάτωμα. Κρατώντας ένα βαράκι σε κάθε χέρι, σηκώστε τα χέρια σας ευθεία πάνω προς το ταβάνι.

2. Λυγίζοντας τους αγκώνες, χαμηλώστε τα χέρια σας προς τα πίσω, μέχρι τα βαράκια να ακουμπάνε σχεδόν το πάτωμα, πίσω από το κεφάλι σας.

3. Σηκώστε τα χέρια σας στην αρχική τους θέση.

Epithimies.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: