Απινιδωτές σε σημεία συνάθροισης κοινού και εκπαίδευση προσωπικού και πολιτών

Στόχος είναι να γνωρίζουμε όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Απινιδωτές τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία και δαπάνη του Δήμου Λαρισαίων και ειδικότερα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗΚΕΛ) σε δημοτικά κτίρια, δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους πολιτισμού.
Η ΔΗΚΕΛ προχώρησε σε προγράμματα εκπαίδευσης δυο υπαλλήλων σε κάθε χώρο που τοποθετήθηκε απινιδωτής, ενώ στόχος είναι στο πλαίσιο της «Πόλης που Μαθαίνει» η εκπαίδευση περισσότερων εργαζομένων αλλά και πολιτών.
Στόχος είναι να γνωρίζουμε όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Οι απινιδωτές έχουν τοποθετηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις: Μητσιμπόνα, Κουκουλίτσιου Μουσιάρη, Νεάπολης, Νέας Πολιτείας, Αβέρωφ, Θεσσαλικό, Βιολογικό, Τερψιθέας, Φαλάνης, Γιάννουλης, Ανθούπολης, στο νέο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας και στη δημοτική πισίνα της Νεάπολης, κλειστό δημοτικό γυμναστήριο στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Χώροι συνάθροισης κοινού και πολιτισμού:: «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, Δημαρχιακό Μέγαρο, Μύλος του Παππά, Δημοτικό Ωδείο, Δημοτική Πινακοθήκη- Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, Αμαξοστάσιο και Φυτώριο Δήμου Λαρισαίων, δημοτικό κτίριο στην οδό Κων. Οικονόμου εξ Οικονόμων (Διεύθυνση Καθαριότητας, Δημοτικής Αστυνομίας κ.ά.).

Στο Δημοτικο Πολυιατρείο στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου.
Share on Google Plus

0 σχόλια: