Η CanvasCamp στην Ελλάδα

Μολονότι και οι δύο όταν ξεκίνησαν δεν είχαν στο παρελθόν δραστηριοποιηθεί στην αγορά στην οποία ήθελαν να εισέλθουν, η επιμονή, η υπομονη, η οργάνωση αλλά και η αλληλοσυμπληρωματικότητα μεταξύ του Κωνσταντίνου και της Χρυσουλας, μία χημεία πάθους και ορθολογισμού ήταν καταλυτικά για να επιτύχουν.Ας γνωρίσουμε την εταιρεία CamvasCamp Greece σε μια συνέντευξη στο statusvoice.gr και στη Βασιλική Ευαγγέλου-Παπαθανασίου.


CamvasCamp Greece. Είστε οι μόνοι με αυτές τις σκηνές στην Ελλάδα;

Κωνσταντίνος: Μάλιστα! Από τον φετινό Μάρτιο, έχουμε αναλάβει επιτυχώς την επίσημη αντιπροσωπεία της CanvasCamp Belgium στη χώρα μας.
Χρυσούλα: Η πρώτη παρουσία της CanvasCamp Greece, έγινε στην έκθεση NATEX τον Μάρτιο. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και αυτό αποδείχτηκε από την αγορά της μίας εκθεσιακής σκηνής μας, που έκανε επισκέπτης, κατά τις πρώτες δύο πρώτες ώρες λειτουργίας της έκθεσης!
Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με τις σκηνές κάμπινγκ;

Χρυσούλα: Το υλικό! Δηλαδή, ο βαμβακερός καμβάς! Μας ενθουσίασε η φυσικότητα του       υλικού!
      Το camping μέσα σε νάυλον σκηνές, είναι απαιτητικό, καθώς αυτό δεν αναπνέει        και δημιουργεί συνθήκες 'θερμοκηπίου'. 
Κωνσταντίνος: Όταν πρωτοείδαμε αυτές τις σκηνές στο Βέλγιο και τις νιώσαμε, τις αγγίξαμε,        ήρθε αυτομάτως η επιθυμία να κάνουμε κάμπινγκ στην όμορφη Ελλάδα μας με         αυτό το προϊόν.
           Δεν υπήρχε αντιπρόσωπος εδώ και έτσι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε εμείς.        Σε όλες τις χώρες που έχει παρουσία η CanvasCamp, έχει μεγάλη απήχηση.
Χρυσούλα: Πώς να μην την θέλουν και οι Έλληνες campers;

Τι πρέπει να προσέξει κάποιος στην αγορά μιας σκηνής;

Χρυσούλα: Τη λειτουργικότητα, την ευκολία στο στήσιμο και το μάζεμα, την άνεση, την ποιότητα των υλικών, την αντοχή στο χρόνο και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες!

Οι πελάτες σας γιατί σας επιλέγουν;

Κωνσταντίνος: Οι πελάτες μας, επιθυμούν πλέον κάτι πιο φυσικό, άνετο και με αντοχή στον χρόνο! Προτιμούν να επενδύσουν σε μία σκηνή για να την έχουν για πολλά έτη και ιδιαίτερες χρήσεις -όπως για παράδειγμα για κυνήγι, χειμερινό κάμπινγκ.
Θέλουν να μην νιώθουν ότι βρίσκονται σε θερμοκήπιο, θέλουν να απολαύσουν την παραμονή και διαμονή τους σε μία σκηνή. Όποιος έχει βρεθεί ξημερώματα σε νάυλον σκηνή, σε κάποια παραλία ή χωρίς σκίαστρο, θα καταλάβει ακριβώς τι εννοούμε..

Οι Έλληνες κάνουν κάμπινγκ;

Χρυσούλα: Βεβαίως! Και αυτό αποδεικνύεται από τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό οργανωμένων κάμπινγκ στη χώρα μας. Υπάρχουν περίπου 350 κάμπινγκ στην Ελλάδα. Πλέον, έχουν ξεκινήσει και οι δομές Glamping.

Ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να αξιολογήσει ο αγοραστής μιας σκηνής;

Χρυσούλα: Κατ' αρχήν πού θα κατασκηνώσει. Άλλες απαιτήσεις έχει το οργανωμένο καλοκαιρινό κάμπινγκ και άλλες μία παραμονή σε μία χιονισμένη βουνοπλαγιά τα Χριστούγεννα!
Στην CamvasCamp έχουμε 2 ειδών καμβάδες: τον κλασικό μας, στα 320gr/m² και τον Pro στα 360gr/m². Εάν σκοπεύετε να κατασκηνώσετε σε ένα όμορφο παραλιακό οργανωμένο κάμπινγκ, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με τον κλασικό καμβά. Εάν η περιοχή έχει μεγάλο που να έχει και σίτες. Η σειρά μας ProTech, έχει σίτες σε όλη τη περίμετρό της και έτσι μπορεί ο camper να αερίζει τη σκηνή του χωρίς... επισκέπτες.
πληθυσμό κουνουπιών ή άλλων ζωυφίων, επιλέξτε μία σκηνή
Οι σκηνές μας έχουν και μία έξυπνη προσθήκη: τα πλαϊνά τοιχία, ρολάρονται προς τα πάνω... έτσι, η σκηνή σας μπορεί να λειτουργήσει και ως τέντα!

Κωνσταντίνος: Εάν πάλι έχετε σκοπό να παρατηρήσετε την πανσέληνο του Ιανουαρίου ... τότε σίγουρα  χρειάζεστε τον καμβά Pro, ο οποίος θα σας κρατήσει ζεστούς και στεγνούς.


Θα θέλατε να μας πείτε τα μέρη μιας σκηνής;

Χρυσούλα: Βεβαίως! Οι σκηνές μας Sibley Bell, αποτελούνται από τον καμβά -που είναι η σκεπή και οι τοίχοι της, το δάπεδό της (από PVC), τους ορθοστάτες της σκηνής και της εισόδου και τα σχοινιά στερέωσης. Τα πασσαλάκια είναι δύο ειδών, άλλα για το δάπεδο και άλλα για τη στερέωση των σχοινιών του καμβά.
Ανάλογα με το έδαφος που έχει το κάμπινγκ στο οποίο θα τοποθετήσετε τη σκηνή σας, πρέπει να προμηθευτείτε και τα κατάλληλα πασσαλάκια. Άλλες απαιτήσεις έχει ένα πετρώδες έδαφος από ένα αμμώδες.

Πόσο χρόνο παίρνει σε έναν αρχάριο να στήσει μια σκηνή;

Κωνσταντίνος: Οι σκηνές μας, στήνονται μέσα κατά μέσο όρο σε 10' , από 1 έως 2 άτομα. Την πρώτη φορά, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω, καθώς θα πρέπει να εφαρμοστούν τα σχοινιά στερέωσης -στις σειρές Standard, Deluxe, Ultimate.
Χρυσούλα: Μάλλον περισσότερο χρόνο θα σας πάρει να ετοιμάσετε το έδαφος και το αυλάκι περιμετρικά της σκηνής σας, παρά το ίδιο το στήσιμο της.


Τι τύπους σκηνών έχει η εταιρεία CanvasCamp Greece

Κωνσταντίνος: Οι τύποι των σκηνών της εταιρείας μας είναι οι Sibley Bell, οι Tipi (ινδιάνικες) και για πολυπληθείς ομάδες κατασκηνωτών, οι σκηνές Καμπίνας (πχ. για προσκόπους).
Οι Sibley Bell είναι οι πιο εύκολες στο στήσιμο τους, ενώ οι Tipi απαιτούν περισσότερο χρόνο λόγω των πολλών πασσάλων και στύλων στήριξης.
Χρυσούλα: Επίσης, διαθέτουμε και τέντες για επαγγελματική χρήση, οι οποίες χρησιμοποιούνται για εκδηλώσεις, φεστιβάλ και γάμους/βαπτίσεις.
Πρόσφατα, ο οίκος μόδας Dior, χρησιμοποίησε τις Flex τέντες μας για τις ανάγκες της παρουσίασης του αρώματος Sauvage… στην έρημο.

Έχετε να δώσετε κάποιες συμβουλές για την καλή χρήση της σκηνής;

Κωνσταντίνος: Οι σκηνές μας είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό, ελεγμένο 100% βαμβακερό καμβά! Είναι αεροδιαπερατός, αδιάβροχος (3000-3500mm στις σειρές Ultimate, Pro/ProTech) και με όμορφο ρομαντικό χρώμα της άμμου.
Χρυσούλα: Υπολογίστε πως αγοράζοντας μία σκηνή μας, θα την έχετε εσείς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας... αρκεί να μην πιάσει μούχλα! Μετά τη χρήση της, πρέπει να την πλένετε και να την αφήνετε σε καλά αεριζόμενο χώρο να στεγνώνει. Κατά την αποθήκευση, προσέξτε ο χώρος να είναι καθαρός, να μην έχει υγρασία και να είναι σκιερός.

Τι κάνει την εταιρεία σας να ξεχωρίζει στο χώρο των σκηνών για Camping;

Κωνσταντίνος: Ο Frederik Hiergens, ίδρυσε την CanvasCamp Belgium το 2005 και  εδραιώθηκε ως η ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως, στις σκηνές από βαμβακερό καμβά. Ο ίδιος είναι δεινός camper και κατασκηνώνει για εβδομάδες στις ερήμους της Αφρικής και των Η.Π.Α. , σε χιονισμένες βουνοπλαγιές της Ευρώπης ή σε βροχερά δάση. Έχει δοκιμάσει τα προϊόντα του ο ίδιος, στις πιο απαιτητικές συνθήκες και έτσι μπορεί και τα βελτιώνει συνεχώς.
Χρυσούλα: Οι συνεχείς έλεγχοι για την ποιότητα του βαμβακιού και των υλών για τους ορθοστάτες, τους πασσάλους και τα πασσαλάκια, κρατούν την CanvasCamp σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των campers, παγκοσμίως.
Ο ιδρυτής της εταιρείας, ο κύριος Frederik Hiergens, πιστεύει πως τα προϊόντα της πρέπει να μιλούν από μόνα τους, έτσι ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από την αγορά που έχουν κάνει, να μας στέλνουν φωτογραφικό υλικό από το στήσιμο της σκηνής τους! Το 85% των φωτογραφιών που βλέπετε στις σελίδες μας, είναι από τους πελάτες μας και από τις δικές τους προσωπικές στιγμές κατασκήνωσης με τις Sibley Bell σκηνές μας!


Το αγαπημένο σας ρητό, απόφθεγμα που σας ταιριάζει;

Να αγαπάμε τη φύση, να αξιοποιούμε σωστά τα αγαθά που μας δίνει και να τη σεβόμαστε!

Πώς μπορεί κάποιος να σας βρει και να επικοινωνήσει μαζί σας;

Χρυσούλα: Η εταιρεία μας έχει πλήρως ενημερωμένο διαδικτυακό χώρο στη διεύθυνση       www.canvascamp.com όπου σας μεταφέρει αυτόματα στην ελληνική σελίδα της.       Επίσης μας βρίσκετε στο Facebook “CanvasCamp Greece”  και στα τηλέφωνα       2415004552 και στο 694 6632123.


Κωνσταντίνος Μαργαρίτης Χρυσούλα Γκικοπούλου
Αντιπρόσωπος CanvasCamp Greece Sales Manager CanvasCamp GreeceΒασιλική, σε ευχαριστούμε για την όμορφη συνέντευξη! Καλό Καλοκαίρι!
Βασιλική Ευαγγέλου-Παπαθανασιου

Share on Google Plus

0 σχόλια: