Μαντώ Γαστερατου...ο παραμυθένιος γάμος

Η Μαντώ Γαστεράτου γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ενώ έχει καταγωγή από την Κέρκυρα.Η Μαντώ Γαστεράτου γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ενώ έχει καταγωγή από την Κέρκυρα.
Σπούδασε Μεθοδολογία της Ιστορίας & Θεωρία των Επιστημών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Παράλληλα με τις σπουδές της ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το modeling μέχρι το 2010 που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1.
Μετά τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία και την κατάκτηση του τίτλου Μις Ελλάς, έκανε περισσότερες δουλειές ως μοντέλο.
Το 2012 ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε τηλεοπτικές διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιριών.
Το 2013 ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση με την παρουσίαση εκπομπών.Η υπέρλαμπρη παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη στο γραφικό ξωκλήσι του Άγιου Νικολάου στην Ανάβυσσο.
Το νυφικό της ήταν δημιουργία της γνωστής Κύπριας σχεδιάστριας, Στάλως Θεοδώρου, το οποίο δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη.
Η συνεργασία της σχεδιάστριας με την, Μαντώ Γαστεράτου, μετρά πολλά χρόνια.
Άρχισε από τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε δεσμό αγάπης και αλληλοεκτίμησης.
Όπως η ίδια η Μαντώ Γαστεράτου δήλωσε, το πρώτο νυφικό που φόρεσε στην καριέρα της ήταν νυφικό της Στάλως Θεοδώρου.
Έτσι και στο γάμο της δεν θα μπορούσε να εμπιστευθεί κάποιον άλλο σχεδιαστή για μια τόσο σημαντική μέρα της ζωής της.
Πρόκειται για μια couture, sur mesure δημιουργία που αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα της Μαντώς, σε συνδυασμό με το γνωστό στυλ και φιλοσοφία της σχεδιάστριας.Το νυφικό φτιάχτηκε στο χέρι, από δαντέλα Γαλλικής προέλευσης και απλικαρίσματα από Ιταλικό κιπούρ με εντυπωσιακά μοτίβα σε γεωμετρικά και Baroque σχήματα και έχει διακοσμηθεί με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη. Το δε εντυπωσιακό πέπλο έχει 4 μέτρα μήκος και είναι και αυτό χειροποίητο και διακοσμημένο με τα ίδια υλικά.
Χρειάστηκαν 200 ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί το νυφικό.
Οι δοκιμές έγιναν σε 2 μόνο συναντήσεις στο κατάστημα Bridal Loft Athens, το οποίο και φιλοξενεί τις δημιουργίες του Οίκου Complice – Stalo Theodorou αποκλειστικά στην Αθήνα.
Πίσω από την επιτυχημένη οργάνωση βρίσκεται ο μετρ των δημοσίων σχέσεων Χάρης Σιανίδης και η εταιρία του Beautiful People PR.
Pagenews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: