Παρουσίαση του ημερολογίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Μύλου του Παππά, που ευγενικά παραχώρησε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει επίσημα το 5ο πρωτότυπο ημερολόγιό του στο κοινό της πόλης.
Φέτος συνεργαστήκαμε με τους graphic storytellers της Feta Comics : Μελάς Καραγιάννης, Μάριος Μπόρας, Νίκος Γραμμενόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Θάνος Μπαγγέας, Ηλίας Δοβρής, Χρυσόστομος Τσαπραΐλης , Μιχαήλ Βακαλούλης και Κατερίνα Βασδέκη , ενώ το artwork του ημερολογίου μας επιμελήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Salvador Σωτήρης Γεροκώστας.
Σας περιμένουμε όλους σας αυτή την πραγματικά ξεχωριστή για μας ημέρα για να σας κεράσουμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί υπό τους ήχους της καταπληκτικής μουσικής που θα παίξει για μας ο κ.Μιχάλης Μαντέλας και οι φίλοι του.
Το φετινό μήνυμά μας απλό και ξεκάθαρο: «Ζωντανός νιώθεις μόνο μέσα από τη σχέση, τη συνύπαρξη, την προσφορά, την αγάπη και μην ψάχνετε το νόημα της αγάπης γιατί η αγάπη δεν έχει νόημα. Η Αγάπη είναι το Νόημα!».
Share on Google Plus

0 σχόλια: