Επειδή μπορώ να ονειρεύομαι....

Η σκέψη μου θα συνεχίσει να πετάει στην αγκαλιά που μου ζεσταίνει την ψυχή,στο χαμόγελο που μου φτιάχνει τη μερα.
Στις λέξεις που με κάνουν καλύτερο άνθρωπο,που μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να παλεύω.


Στα μάτια που το βλέμμα τους είναι γεμάτο από εμπιστοσύνη και αγάπη, αυτά τα μάτια θα συνεχίσω να ψάχνω.
Σε αυτούς που αντι να ζηλέψουν με θαυμάζουν.
Εκεί θα τρέχει πάντα η σκέψη μου...
Πάντα θα ζητάω παρηγοριά στους τόσους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με έκαναν κι εμένα να πιστέψω πιο πόλυ στον εαυτό μου.

Πάλευα,πάντα πάλευα να κρατήσω δίπλα μου ανθρώπους που τελικά δεν άξιζα να έχω δίπλα μου.Δεν ήθελα να αποχωρίζομαι,δεν μου ήταν εύκολο.
Όμως κάποτε μαθαίνεις απ' τα λάθη,μαθαίνεις πως εκεί εξω υπάρχουν τόσοι άλλοι που μόνο καλοσύνη έχουν να δώσουν... μαθαίνεις να πηγαίνεις εκεί που σε αγαπάνε και σε αποδέχονται,
δε χρειάζονται πολλά για να σε αγαπήσουν,απλά να είσαι αληθινός,να είσαι εσύ !!!!
Δε χρειάζονται  πολλά για να σε τιμούν, ούτε και τίποτα για να σου πιάνουν το χέρι και να σε σηκώνουν κάθε φορά που σε βρίσκουν πεσμένο.
Μόνο να είσαι εσύ ... να είσαι ανοιχτός σε καινούριους ανθρώπους και να δίνεις οτι μπορείς... χωρίς να περιμένεις κι εσύ τίποτα.Να μην κλείνεσαι, να μην φοβάσαι τους ανθρώπους,να τους αγαπάς και να είσαι καλοπροαίρετος απέναντι σε όλους. Κι αν δε σου βγούνε και τόσο εντάξει,δε πειράζει,ετσι είναι το σωστότερο,να αφηνεις πίσω σου όσους δε σε εκτίμησαν.
Εκεί θα τρέχει πάντα η σκέψη μου,σε όσους με αγαπούν έτσι όπως είμαι χωρίς κανένα "αλλά" να χωρίσει μια πρόταση, που αφορά εμένα στη μέση.

Όταν σε μια πρόταση βάζεις ένα "αλλά" οτι προηγείται του "αλλά" είναι ένα τεράστιο ψέμα .... που δεν πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος !!!!


Επειδή μπορώ να ονειρεύομαι,δε θέλω να φυλακίζονται οι σκέψεις μου σε όποιον με απέρριψε,επειδή όταν ονειρευόμαι κάνω τον κόσμο καλύτερο, εγώ, εσύ  όλοι μαζί ...

J. Iakovidou
Share on Google Plus

0 σχόλια: