2 χρόνια statusvoice 2 χρόνια ταξιδι !!!!

Για μένα το γράψιμο ήταν πάντα ο καλύτερός μου τρόπος να εκφραστώ,στα λόγια δεν ήμουν ποτέ καλή.
Ίσως επειδή όσο και να μη μου φαίνεται είμαι ντροπαλή....
Εξιστορούσα πάντα πιο εύκολα οταν έγραφα και η αλήθεια μου έβγαινε πιο εύκολα, ισως επειδή καμιά φορά οι άνθρωποι δεν ειναι έτοιμοι να ακούσουν μια αλήθεια,το βλέπεις στο βλέμμα τους και κατι σε σταματάει.
Ισως πάλι ολοι εμείς που γράφουμε γράφουμε με την ελπίδα πως κάποτε θα διαβαστούν ολα αυτα.
Για τον κάθε εναν μας πάντως είτε του αρέσει να γράφει είτε οχι,είτε εχει ταλέντο είτε οχι ειναι ένας πολυ καλός τρόπος για να μην ξεχνάμε,το πως νιώθαμε καποτε και το πως σκεφτόμασταν.
Ανατρέχοντας σε παλιά γραπτά με τις σκέψεις μας θυμόμαστε,διορθωνόμαστε και δεν ξεχνάμε σημαντικά συναισθήματα μας.Οταν μου έγινε πρόταση απο την Μαριέττα η αλήθεια ειναι πως δε το πολυσκέφτηκα,διότι για μενα ηταν μοναδική ευκαιρία να κανω ενα απο τα πράγματα που αγαπω περισσότερο στη ζωή μου ...
Δεν ειμαι συγγραφέας,δεν ειμαι καν δημοσιογράφος,εχω μονο την αγάπη για το γράψιμο και πιστεύω πως αυτο ειναι αρκετό...
Μεσα σε αυτα τα δυο χρόνια πολλα απο τα άρθρα μου πείραξαν,ενόχλησαν,σχολιάστηκαν αρνητικά επειδή θεωρήθηκαν βιωματικά και κρίθηκα για το γεγονός αυτό καθε αυτό.
Με βεβαιότητα θα πω πως οποιοσδήποτε γράφει,βαζει κατι απο τα βιώματα του.
Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην ; Αφου τα βιώματα μας και οι παιδικές μας καταβολές μας ακολουθούν σε κάθε μας βήμα. Το λάθος ομως βρίσκετε στο γεγονός πως κανείς πέρα απο αυτόν που υπογράφει το άρθρο δε μπορει να ξερει αν πραγματικά ειναι γεγονότα  της δίκης του ζωης ή κάποιου άλλου,μιας σχεσης φιλίας ή μιας σχεσης συγγενικής.
Προσωπικά μπορεί να εμπνευστώ απόψε απλή φράση ή απο μια εικόνα,απο ενα περιστατικό στο σουπερ μάρκετ ή στην παραλία!!!!
Δεν θα γίνω ποτέ αρθογράφος της προσωπικής μου ζωής,ο σκοπός της στήλης μου δεν ειναι αυτός !
Το ονομα της στήλης μου otherwise ειναι ξεκάθαρος και σημαίνει "αλλιώτικα".
Κι αυτο τα λεει όλα.
Πολλές φορές μου ζητάνε να γράψω για συγκεκριμένα θέματα και το κάνω και  αυτο.
Σκοπός μου ειναι να ακούγεται μια άποψη μέσου ανθρώπου.
Τα μονο θέματα που δεν θα αγγίξω ποτέ ειναι τα πολιτικά και τα θρησκευτικά.
Αν και συχνά μου το εχουν ζητήσει,δυστυχώς ή ευτυχώς οι απόψεις μου ειναι ακραίες και δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου να σχολιαστούν τα πιστεύω μου σε αυτα τα δυο κομμάτια της ζωής μου.Με γνώμονα πάντα πως γράφοντας εγώ πίσω μου υπάρχουν συγγενείς που εκτίθενται εξ αιτίας μου,προσπαθώ να μην τους σημαδεύω....


Η Βασιλική ειναι ο άνθρωπος που επι δυο χρόνια τώρα με στηρίζει και με ενθαρρύνει,δε μου απαγορεύει τιποτα και δε με εγκλωβίζει σε κουτάκια.
Η ελευθερία του να γραφω για οποίο θεμα θελω και να εκφράζομαι οπως νομίζω εγω ειναι το κλειδί για την τελεια σχεση αρχισυντάκτριας-συντάκτριας που αναπτύξαμε.
Αυτο φυσικα τη Βασιλική μου με εκανε να σε θεωρώ και φίλη που μπορω να εμπιστευτώ τα πάντα !!!!Σας Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζετε αυτα τα δυο χρόνια,ακόμη και όσους με κρίνετε  αυστηρά,ειστε  εσεις που μου δίνετε  θάρρος και πείσμα να διορθώνω τον εαυτό μου.
Ελπίζω πως θα είμαστε πολλά χρόνια ακόμη εδω να γράφουμε μαζι και να σχολιάζουμε οτι πιο πέριεργο  και πιο κουλό συμβαίνει γύρω μας.


Δύο χρόνια statusvoice δυο χρόνια εμπνευσης....

J. Iakovidou
Share on Google Plus

0 σχόλια: