Πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό του μια φωτογραφία που είχε ξυρισμένο το κεφάλι, αυτό στάθηκε αφορμή για να θεωρήσουν πολλοί θαυμαστές του ότι έξκανε μια αλλαγή στα μαλλιά του για κάποιον θεατρικό ρόλο.
Η αλήθεια όμως είναι πολύ μακριά από αυτό, δυστυχώς. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του Usay.gr, πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο ίδιο, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα instastory, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την περιπέτεια που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες.
Εχθές το βραδύ λοιπόν, Τετάρτη 10/7, δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά:
«Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του, καθώς οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.
Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί με τον Αντίνοο Αλμπάνη αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα προχωράνε καλά με την υγεία του και όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ο ηθοποιός θα ξεπεράσει και θα αφήσει πίσω του!
Δείτε την σχετική φωτογραφία:
Αντίνοος Αλμπάνης: Χτυπήθηκε από τον καρκίνο! Η πρώτη φωτογραφία από τις χημειοθεραπείες!
Η φωτογραφία με το ξυρισμένο κεφάλι:
 Αντίνοος Αλμπάνης: Χτυπήθηκε από τον καρκίνο! Η πρώτη φωτογραφία από τις χημειοθεραπείες!
youweekly
PROMOTED CONTENT
Mgid