Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηρώδειο

Η ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου ντύθηκε μουσικά από φιλανθρωπική συναυλία με συμβολικό εισιτήριο 10€, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου ντύθηκε μουσικά από φιλανθρωπική συναυλία με συμβολικό εισιτήριο 10€, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Η λαμπερή παρουσιάστρια ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου στα χρώματα του γνωστού pink ribbon και φυσικά μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα! Η Ελένη αρχικά αναφέρθηκε στο instagram, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει: «To Instagram είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο που σε παρακολουθεί. Αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό μου κομμάτι. Άλλο η εκπομπή και εγώ και άλλο εγώ και η ζωή μου. Story δεν έχω μάθει ακόμη να ανεβάζω, μου το έχουν δείξει 500 φορές».
Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα unfollow που είναι θέμα συζήτησης τις τελευταίες δύο εβδομάδες:  «Παλιότερα μου έλεγαν οι καλεσμένοι μου να τους ακολουθήσω και έλεγα να το κάνουν μόνοι τους. Αυτό όταν είχα ανοίξει το Instagram. Όταν άρχισα να το καταλαβαίνω καλύτερα και να το χρησιμοποιώ για μένα και να βλέπω αυτά που με αφορούν, κατά περιόδους στη ζωή μου κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ»! Και κατέληξε λέγοντας: «Φυσικά έκανα και unfollow. Δεν το βλέπω κάτι κακό. Δεν θα σου πω έκανα unfollow τον τάδε. Ούτε που θυμάμαι. Δεν ξέρω αν με έχουν κάνει unfollow. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι». Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα με σκίσιμο μπροστά και το συνδύασε με καφέ δερμάτινες μπότες. Η ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου ντύθηκε μουσικά από φιλανθρωπική συναυλία με συμβολικό εισιτήριο 10€, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Η μουσικός και ερμηνεύτρια Κατερίνα Πολέμη και οι εξαιρετικά ταλαντούχες φίλες και ομότεχνές της δημιουργούς και ερμηνεύτριες Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και Μαρία Παπαγεωργίου, τραγούδησαν όλες μαζί στο προαύλιο του Ηρωδείου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Share on Google Plus

0 σχόλια: