Γράφει ο Libertatem ExAnimo
Καλησπέρα.
Θέλεις να ξανασυστηθούμε; Να δούμε πού έχουμε κάνει λάθος; Να δούμε γιατί γίναμε έτσι; Σίγουρα στην πορεία, κάτι δεν πήγε καλά. Ήμουν τόσο σίγουρος ότι είχαμε συστηθεί και θέλαμε τα ίδια. Ότι το μόνο που μας έμενε να κάνουμε, ήταν να αφήσουμε το χρόνο να μας δείξει το πόσο πολύ θα ερωτευτούμε, αγαπηθούμε.
Πού κάναμε λάθος; Ποιος έδωσε ψεύτικες συστάσεις, ψεύτικα θέλω; Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Ψάχνω, γιατί εγώ φαίνομαι ο εγωιστής κι εσύ η καταπιεσμένη. Ψάχνω τι είναι έλεγχος και τι σημασία. Ψάχνω τι είναι σχέση και τι οικογένεια. Γενικά ψάχνω, γιατί ο χρόνος τελικά έδειξε ότι συστηθήκαμε λάθος και αυτά που εγώ τα είχα σίγουρα ότι τα θέλουμε κι οι δυο, ονομάστηκαν με ασεβείς λέξεις.
Αναρωτιέμαι αν ο άνθρωπος αλλάζει. Με συμφέρει να πιστέψω ότι αλλάζει, όμως η καρδιά μου δεν συμφωνεί. Μου πετάει κατάμουτρα κάθε φορά την εικόνα της όταν ήταν ολόκληρη κι όταν έγινε κομμάτια. Έτσι μου φωνάζει πως δεν άλλαξε μόνο σχήμα, άλλαξε και το κάθε κομμάτι της, θέλει ότι ήθελε και στην αρχή απλά αγαπάει περισσότερο και ερωτεύεται περισσότερο.
Με έχεις μπερδέψει και γι’αυτό το λόγο θέλω να ξανασυστηθούμε. Θέλεις; Αυτή τη φορά, δεν θα έχεις την καψούρα της αρχής για να κάνεις πως θέλουμε τα ίδια. Αυτή τη φορά, θα δείξεις τα πιο σημαντικά σου. Θα δείξεις την αλήθεια σου, κι αν η αγάπη μας είναι τόσο δυνατή όσο την νιώθω εγώ για σένα, θα προχωρήσουμε και ας μην είχαμε συστηθεί σωστά στην αρχή.
Είμαι εδώ και περιμένω να ξανασυστηθούμε. Για το πάμε, το μαζί και το πάντα.
Loveletters