Βραδιά φιλανθρωπιας και βραβεύσεων από το Πολιτιστικό Κέντρο "ΥΠΑΤΙΑ"

Βραδιά φιλανθρωπιας και βραβεύσεων από το Πολιτιστικό Κέντρο "ΥΠΑΤΙΑ"
Μια εξαιρετική βραδιά αφιερωμένη στη φιλανθρωπία και τον πολιτισμο με παρουσιαστες την ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ, δικηγόρο και τον ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ, δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευτούν άνθρωποι των ΤΕΧΝΩΝ, της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ με παράλληλη βράβευση της μικρής ΛΕΝΤΙΟΝΑ, ΜΑΧΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, διοργανώνεται από το πολιτιστικό κέντρο ΥΠΑΤΙΑ.
Η εκδήλωση αυτή φιλανθρωπιας προγραμματίζεται για την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8:30μμμ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ όπου παράλληλα με τις βραβεύσεις θα ακούσουμε μελωδίες της ΡΑΝΙΑΣ ΤΣΟΧΑΤΖΗ- ΓΚΑΓΚΑ και θα ακολουθήσει ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ.
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι κ.κ. Γιώργος Λουκάς, DR. Γνωστικής Ομοιοπαθητικής, Κωνσταντίνος Κουσκουκης, καθηγητής Ιατρικής Σχολης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Φίλιππος Ανδρεου, επίτιμος Δικηγόρος του ΔΣΛ, Αγγελική Κομποχολη Δρ. Φιλολογίας, Μαρινα Μόσχα κλινική ψυχολόγος, Κατερινα Μιχαηλίδου, παγκόσμια πιστοποιημένη σύμβουλος Γαλουχίας, Μιχάλης Μαντζάνας, ανάπλ.καθηγητης Πανεπιστημίου και Γιώργος Φουντουλάκης, πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακης Επιτροπής, Κουτσουκος Γεωργιος, ερευνητης επιστημών DXN, Γεωργιος Παυλιδης - καθηγητης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονιας - μαθησιακών δυσκολιών , Χάιδω Αγορογιαννη - Βουτσά, συγγραφεας - εκπαιδευτικος και Μαριεττα Λάμπρου, δικηγόρος και συντονιστρια της ομάδας αλληλέγγυης  Οραμα Δρασης. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο κυλικείο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στα βιβλιοπωλεία Αχιλλέα Καλτσα και Κλου.
Share on Google Plus

0 σχόλια: