ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Η ΥΠΕΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ROYAL BLISS SPA


Γεωργία Καράγιαννη χαίρομαι που βρίσκεσαι στο FEMALEVOICE.GR. Ως υπεύθυνη του Royal Bliss Spa που μπορεί κάποιος να σας βρει;

Κι εγώ χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ για την πρόσκληση. Βρισκόμαστε στη Δευκαλίωνος 16 στο ισόγειο. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram, Royal Bliss Spa Larisa.

Πες μας λίγα λόγια για σένα, για το ταξίδι σου μέσα στο χώρο της ομορφιάς.

Ξεκίνησα αυτό το υπέροχο ταξίδι, που ειλικρινά στην αρχή δεν περίμενα ότι θα αγαπήσω τόσο πολύ, πριν 18 χρόνια. Συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2001. Έχω συνεργαστεί με γυμναστήρια, φυσιοθεραπευτές και ινστιτούτα αισθητικής. Έχω δουλέψει όλο το κομμάτι της αισθητικής. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι και να πω ότι αυτό δεν μου αρέσει. Στάθηκα πολύ τυχερή και είμαι ευγνώμων  γι’ αυτό, στο ότι συνεργάστηκα με πολύ καλούς ανθρώπους και πάρα πολύ καλούς επαγγελματίες. Εδώ στο Royal Bliss Spa είμαι πλέον από το 2016. Ενημερώνομαι και εκπαιδεύομαι συνέχεια για να μπορώ να δώσω το καλύτερο στους ανθρώπους.
Τα χρυσά χέρια  τουRoyal Bliss δηλαδή;

Εγώ λέω ότι τα χρυσά χέρια του Royal Bliss είναι 6 και ακούνε στα ονόματα Ραφαέλα Κουτρότσιου, Ελένη Δαμασιώτη και Γεωργία Καραγιάννη. Τα κορίτσια είναι άψογες επαγγελματίες και έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό team με κέντρο τον άνθρωπο.

Αυτή η υπέροχη επιχείρηση ποιες υπηρεσίες προσφέρει;

Οι υπηρεσίες μας αφορούν το μασάζ και το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας πάντα τα κατάλληλα προϊόντα. Το μασάζ σώματος γίνεται με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια. Για την κυτταρίτιδα, κρέμες και λάδια που βοηθούν στη διάσπασή της. Στο μασάζ προσώπου χρησιμοποιούμε serum ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του δέρματος. Ενημερωνόμαστε συνέχεια για οποιοδήποτε καινούριο προϊόν κυκλοφορεί ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα προϊόντα του μακιγιάζ που προτιμούμε είναι της Kryolan και της Make Me Up.

Αυτέςτις γιορτινές ημέρες ποσό σημαντικό ρόλο παίζει ένα όμορφο και επιτυχημένο μακιγιάζ στην εμφάνιση μας;

Τον σημαντικότερο! Ένα όμορφο και περιποιημένο πρόσωπο τραβάει πάντα την προσοχή. Ένα σωστο μακιγιάζ που αναδεικνύει και τονίζει σωστά τα σημεία του προσώπου είναι σημαντικό όχι μόνο στις γιορτές, αλλά και γενικά στην καθημερινότητά μας.

 Είναι πολυτέλεια η ανάγκη για να αισθανθεί μια γυναίκα όμορφα με ένα επιτυχημένο μακιγιάζ;

Φυσικά και δεν είναι πολυτέλεια γιατί με ένα επιτυχημένο μακιγιάζ όλες οι γυναίκες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και αυτό βέβαια βγαίνει προς τα έξω.

Γνωρίζεις ποιες είναι οι φετινές τάσεις για το εορταστικό μακιγιάζ;

Γενικότερα φέτος, τόσο στο εορταστικό, όσο και στο βραδινό και νυφικό μακιγιάζ, είναι στη μόδα τα γήινα χρώματα και οι nude αποχρώσεις και το βαθύ κόκκινο κραγιόν στο εορταστικό και βραδινό.

Πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθούμε τις τάσεις η να προσαρμοζόμαστε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας;

Πρέπει πρώτα απ’ όλα να ακολουθούμε αυτό που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Σαφέστατα δεν πρέπει να ακολουθούμε πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά να προσαρμόζουμε τη μόδα στα δικά μας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το μακιγιάζ είναι για να ομορφαίνει ακόμα περισσότερο τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου τονίζοντάς τα και όχι για να τα καταστρέφει. Πχ. Τα τελευταία δυο χρόνια η μόδα επιτάσσει φαρδύ φρύδι. Όλοι μας όμως το βλέπουμε παντού και πάντα. Φυσικά και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι γιατί δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και τις ηλικίες.

Ποσό σημαντικός είναι ένας σωστός καθαρισμός έπειτα από ένα μακιγιάζ;

Μετά από ένα μακιγιάζ είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν. Δεν είναι απλά σημαντικός. Το δέρμα πρέπει να καθαριστεί και να απαλλαγεί από κάθε ίχνος make up ώστε να ενυδατωθεί σωστά και ιδιαίτερα το βραδύ που χρησιμοποιώντας την κρεμά νυκτός γίνεται ενυδάτωση του δέρματος και ανάπλαση των κυττάρων. Έτσι θα διατηρήσουμε πάντα το δέρμα μας νεανικό, λαμπερό και σφριγηλό.

Ποσά είδη μασάζ υπάρχουν ;

Υπάρχουν πολλά είδη μασάζ αλλά θα αναφερθώ σε αυτά που προφέρουμε εμείς καθώς θα δώσω και τις τιμές μας για να έχει ο κόσμος μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
α. χαλαρωτικό μασάζ σώματος 30΄ στα 10€ και 60΄ στο 20€
β. βαθύ θεραπευτικό 1.15΄ στα 25€
γ. σουηδικό 60΄ στα 30€
δ. κυτταρίτιδας 30΄ στα 15€
ε. λεμφικό 45΄ στα 25€
στ. αντιστρές 80΄ στα 30€
ζ. ενυδάτωσης 60΄ στα 25€
η. μασάζ προσώπου 15΄ στα 5€
θ. gua sha 30΄ στα 25€
ι. εγκυμοσύνης 30΄ στα 10€
κ. αρωματοθεραπεία 60΄ στα 25€
Όλες οι υπηρεσίες μας προσφέρονται και σε πακέτα. Επίσης μπορείτε να μας ακολουθήσετε στις σελίδες μας στα social media, όπου κάθε μήνα ανακοινώνουμε μια προσφορά με ισχύ για όλο το μήνα και μια Day Spa στην οποία για μια μέρα υπάρχει 50% έκπτωση σε κάποιο από τα μασάζ μας.

Τι περιλαμβάνει το χαλαρωτικό μασάζ;

Ξεκινάμε δουλεύοντας την πίσω πλευρά του σώματος από τις πατούσες, πόδια, πλάτη, χέρια και αυχένα και γυρνώντας μπροστά δουλεύουμε άνω θωρακικό μυ, ώμους και αυχένα από την μπροστινή πλευρά. Στο δικό μας χαλαρωτικό μασάζ υπάρχει κάποια πίεση ώστε να ξεπιάσουμε τους μυς.

 Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες ανθρώπων στους οποίους αντενδείκνυται το μασάζ;

Βεβαίως και  υπάρχουν. Απαγορεύεται σε ανθρώπους με υπέρταση, διαβήτη, καρδιακά προβλήματα, αγγειακές παθήσεις όπως έντονο πρόβλημα κιρσών και θρομβώσεις. Επίσης δεν γίνεται μασάζ σε ανθρώπους με ιστορικό όγκου. Εμπύρετες καταστάσεις και ιώσεις. Παρ’ όλα αυτά όταν υπάρχει έγγραφη υπογεγραμμένη άδεια του αρμόδιου γιατρού το μασάζ γίνεται κανονικά.

 Βαθύ θεραπευτικό μασάζ, ποια η διαφορά μεταξύ αυτού και του χαλαρωτικό μασάζ;
Το βαθύ θεραπευτικό μασάζ είναι έντονο και πιο γρήγορο, με αρκετή πίεση και γίνεται για να ξεπιάσουμε τα σημεία που έχουν πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος πόνος, τα αποτελέσματα όμως είναι άμεσα.

Ποια τα οφέλη του σουηδικού μασάζ; και πως γίνεται;

Το σουηδικό μασάζ βοηθά στη βελτίωση του νευρικού συστήματος και στη βελτίωση του μυϊκού, κυκλοφορικού και πεπτικού συστήματος. Επίσης χαλαρώνει και ξεκουράζει το σώμα, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και βοηθά στην αντιμετώπιση πονοκεφάλων και ημικρανιών. Είναι ιδανικό για τενοντίτιδες, αρθρίτιδα και προβλήματα στη μέση μας. Ο τρόπος που δουλεύουμε τον συγκεκριμένο τύπο μασάζ είναι με τριβές, βαθιές πιέσεις και θωπείες, οι κινήσεις μας είναι κυρίως κυκλικές, χρησιμοποιώντας τις παλάμες και τον πήχη μας.

Οι Έλληνες είναι εξοικειωμένοι με τις τεχνικές του μασάζ η πρέπει να προωθηθεί και από το Υπουργείο Υγείας;

Οι Έλληνες όχι, δεν είναι εξοικειωμένοι με το μασάζ, δεν το έχουμε στην κουλτούρα μας αλλά ευτυχώς σιγά σιγά μπαίνει. Φυσικά και θα έπρεπε να προωθηθεί από το Υπουργείο Υγείας γιατί πάνω από όλα έχει να κάνει με την υγεία μας.


Οι νεότερες γενιές είναι πιο ανοιχτές σε αυτές τις θεραπευτικές μεθόδους;

Ευτυχώς οι νεότεροι άνθρωποι είναι ανοιχτοί σε όλα αυτά και μάλιστα πολλοί από αυτούς προσπαθούν να το κάνουν τρόπο ζωής. Έχουν αντιληφθεί τα οφέλη και σιγά σιγά το βάζουν στην καθημερινότητά τους.

 Τι θα συμβούλευες σε κάποιους νέους που επιθυμούν να επιλέξουν αυτό το επάγγελμα;

Πρώτα-πρώτα πρέπει να καταλάβουν ότι το μασάζ δεν είναι απλά ένα επάγγελμα, αλλά λειτούργημα. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Πρέπει πρώτα να βλέπουμε τον άνθρωπο και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και μετά να λειτουργούμε. Πρέπει να μάθουν να σέβονται το επάγγελμά τους, που είναι ιδιαίτερο, για να το σεβαστούν και όλοι οι άλλοι. Είναι από τις δουλειές που αν δεν την αγαπάς, δεν μπορείς να την κάνεις.

Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης είναι πιο εξοικειωμένοι οι πολίτες στο μασάζ;

Ναι στις περισσότερες είναι εξοικειωμένοι και σε κάποιες είναι τρόπος ζωής, εντάσσοντας το στο εβδομαδιαίο τους πρόγραμμα.

Ποσό βοηθάει το μασάζ στην αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων;

Βοηθάει πάρα πολύ και εδώ θα αναφερθώ στο αντιστρές μασάζ το οποίο γίνεται και στο πρόσωπο και στο κεφάλι ώστε με αυτόν τον τρόπο να χαλαρώσουν οι μυς και τα νεύρα και να αποβάλλουμε το άγχος. Είναι πολύ ευεργετικό και για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από κρίσεις πανικού. Βοηθάει ακόμα στην πρόληψη της κατάθλιψης.
Μπορεί ένας μασέρ να συνεργάζεται με κάποιον φυσικοθεραπευτή που θα δώσει οδηγίες για το περιστατικό του πελάτη;

Είναι απαραίτητο να συνεργάζεται με φυσικοθεραπευτή γιατί έτσι έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα και αντιμετώπιση του προβλήματος.

  Μασάζ και αδυνάτισμα θα ήθελες να μας δώσεις τις πληροφορίες σου;

Αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο. Το μασάζ στο αδυνάτισμα είναι βασικό. Τόσο το μασάζ κυτταρίτιδας όσο και το λεμφικό. Με το μασάζ κυτταρίτιδας κάνουμε διάσπαση του λίπους και με το λεμφικό αποβολή των τοξινών. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Οι συνεδρίες πρέπει να ακολουθούνται πιστά και να γίνονται κοντά η μια στην άλλη. Πάντα φυσικά με τα ανάλογα προϊόντα.

 Επισκεφτήκαμε έναν αέρινα εξωτικά διαμορφωμένο χώρο με άνετη φιλοξενία και πολλά χαμόγελα. Σας προτρέπω προσωπικά να δοκιμάσετε τα έμπειρα χέρια των κοριτσιών του χώρου η ακόμη καλύτερα να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας μια συνέδρια μασάζ ενόψει των γιορτών για πλήρη ηρεμία και χαλάρωση. Γεωργία σου ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020....

Μαριέττα Λάμπρου για το statusvoice.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: