ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

1) Ελευθερία Τζανακούλη, αν και νεαρή, ήδη γνωστή στα social media και όχι μόνον. Θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια για τις σπουδες σου;

Η τεχνολογία και τα social media εχουν εισχωρήσει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Το ζήτημα είναι πως θα τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας. 

Τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζα εκπομπές στην τοπική τηλεόραση , φέτος σκεφτήκα πως η Θεσσαλία είχε μείνει λίγο πίσω στη web tv και για αυτό μεταδίδω την εκπομπή μου "Πνεύμα Ελευθερίας" από τη web tv του pineiosnews.gr και μόνο. 

Όσον αφορά στις σπουδές μου.. Έχω τελείωσει Πολιτική Επιστήμη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τώρα είμαι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Ιατρική σχολή Θεσσαλίας του τμήματος " Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας". 
2) Σου αρέσει αρκετα η τηλεόραση και τα social media και ήδη είσαι πετυχημένη σε αυτό που κανείς. Ποιο είναι το επάγγελμα που ονειρεύεσαι για την υπόλοιπη ζωή σου;

Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά στην Ελλάδα και συνεχώς προσπαθώ να εξελίσσομαι με σπουδές και γνώσεις , που πραγματικά ... δεν μπορώ να σου απαντήσω! Πάντως σίγουρα θα κατασταλάξω σε κάτι που θα με κάνει ευτυχισμένη και φυσικά θα μπορώ να βιοπορίζομαι αξιοπρεπώς.

3) Ποιες αρχές και αξίες τοποθετείς πρώτες;

Η οικογένεια, η φιλία και η θρησκεία είναι αξίες που με βοηθούν να πορεύομαι στη ζωή.

4) Πιστεύεις στη φιλία η θεωρεις ότι είναι μια ουτοπία;


Πιστεύω στη φιλία όπως πιστεύω και στην οικογένεια. Δεν μπορώ να πω πως κάνω εύκολα φίλους. Οι φίλοι και οι φίλες μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.  Για μενα οι φίλοι είναι αδέλφια και στηρίγματα, είναι αυτοί με τους οποίους θα βγεις να διασκεδάσεις , θα κλάψεις στην αγκαλιά τους , θα συζητήσεις προβληματισμούς... Όπως ακριβώς θα έκανες με την οικογένεια!

5) Πιστεύεις ότι είσαι ο Άντρας της ζωής σου η θεωρεις ότι είναι σημαντικό μια γυναίκα να έχει έναν δυναμικό άντρα δίπλα της;

Δεν θέλω να είμαι ο άντρας της ζωής μου, πιστεύω στον έρωτα και την αγάπη.

6) Ονειρεύεσαι να δημιουργήσεις τη δίκη σου οικογένεια; Θα έκανες υποχωρήσεις στο επάγγελμα σου για χάρη της οικογένειας;

Προς το παρόν δεν είναι κάτι που σκέφτομαι ούτε ονειρεύομαι. Μα, ειλικρινά θα το ήθελα πολύ,  να βρω το ζευγαράκι μου και να κάνω μια όμορφη οικογένεια. Υποχωρήσεις; Xμμ, υποχωρήσεις είναι όλα στη ζωή, οπότε ναι θα έκανα πίσω αν έπρεπε.
7) Είναι εύκολο η δύσκολο στους σημερινούς καιρούς να βρεις το έτερον σου ήμισυ;
Ούτε εύκολο ούτε δύσκολο. Πιστεύω ότι αν πρέπει να συναντηθείς με κάποιον , οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι ώστε να βρεθείτε.

Ενδιαφέρονται οι νέοι σήμερα για τα ευρύτερα κοινωνικά θέματα, για την αλληλεγγύη η και για την πολιτική;
Πιστεύω πως ναι. Και αυτό το παρατήρησα την τελευταία φορά που ήμουν υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές 2019. Το ψηφοδέλτιο είχε συμμετοχές από τόσο νέα παιδιά και μορφωμένα, που νοιώθεις αυτή την ανάγκη της αλλαγής. Άλλωστε, οι νέοι ειναι το μέλλον της Ελλάδας.
9) Πιστεύεις ότι υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι τους οποίους πρέπει να διώχνουμε από τη ζωή μας;
Σαφώς. Τους βλέπεις, τους διαισθάνεσαι και φυσικά.. τους απομακρύνεις δια παντός!
10) Θα ασχοληθείς στο μέλλον με την πολιτική;

Βεβαίως.
11) Έχεις κάποια χομπυ που σε χαλαρώνουν και περνάς ευχάριστα κάποιες ώρες σου;

Λατρεύω να ταξιδεύω Μαρριέττα μου. Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο είμαι ηδη μέσα στο αεροπλάνο. Είναι ευλογία να γνωρίζεις διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.
12) Ελευθερία μου σε ευχαριστώ παρά πολύ για τον χρόνο που μας διεθεσες και χαίρομαι που διαβάζουμε τις θέσεις και τις απόψεις σου. Θα θέλαμε να μας δώσεις τις ευχές σου για το 2020.

Εύχομαι το 2020 να λάμπετε από χαρά και ευτυχία. 
Εμείς από την πλευρά μας σου ευχομαστε υγεία, μακροζωία, αισιοδοξία, γέλιο και κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
Μαριέττα Λάμπρου
Share on Google Plus

0 σχόλια: