Οι “φίλοι” που πρέπει να διαγράψεις απ’ το Facebook!

χαρακτηριστικό στο Facebook

Το προφίλ σου στο Facebook μπορεί να είναι ο “παράδεισος” για ανθρώπους που δεν μιλάτε πια, για ενοχλητικούς γονείς, για πρώην, ανθρώπους που τσακώνονται. Ποιοι είναι οι φίλοι στο Facebookπου πρέπει να διαγράψεις;

Οι φίλοι στο Facebook δεν είναι όλοι… φίλοι. Ορισμένοι είναι γνωστοί, άλλοι άγνωστοι και ελάχιστοι είναι πραγματικά φίλοι σου. Τους χρειάζεσαι όλους; Όχι. Υπάρχουν μερικοί που έχουν ανάγκη τη διαγραφή κι εσύ πρέπει να το κάνεις για να μην επηρεάζεται η ψυχολογία σου.
Μη φοβάσαι να πατήσεις τη διαγραφή, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις το συγκεκριμένο άτομο στο Facebook.

Ποιοι είναι οι φίλοι στο Facebook που πρέπει να διαγράψεις;

Αυτός που κάνει την υπέροχη ζωή

Δεν είναι καθόλου κακό που κάνει μια υπέροχη ζωή, που κάνει ταξίδια, έχει τον ιδανικό σύντροφο και την ιδανική δουλειά. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία δημιουργούν μια φασαρία καθώς ανεβάζουν 10 φωτογραφίες σε καθημερινή βάση.
Κι αν αυτή η υπέροχη ζωή σε κάνει να νιώθεις λίγος, τότε μην νιώθεις άσχημα που θα έχεις έναν φίλο λιγότερο.

Αυτός που μονίμως τσακώνεται

Έχει φτάσει η ώρα να πεις αντίο σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Facebook για να τσακώνονται και να ξεσπούν. Είναι ωραίο να ακούς τη διαφορετική άποψη, ωστόσο οι άνθρωποι που γίνονται προσβλητικοί στην προσπάθειά τους να σε ρίξουν πρέπει να διαγραφούν.
φίλοι στο Facebook

Αυτός που παίζει παιχνίδια

Όλοι έχουμε έναν τέτοιο φίλο στο Facebook που παίζει Candy Crush (το οποίο μεταξύ μας είναι πολύ εθιστικό). Σταμάτα κάθε επαφή με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις στο Facebook και σου στέλνουν μονίμως αιτήματα για να τους δώσεις “ζωή” για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους. Είναι ενοχλητικό. Sorry.

Το αφεντικό

Γιατί να έχεις το αφεντικό στο Facebook; Αν δεν τον έχεις μην τον αποκτήσεις ποτέ. Σίγουρα δεν θέλεις να βλέπει τι κάνεις, που είσαι, τι ώρα είσαι online, γιατί ξενύχτησες….
Ένα μεγάλο όχι.

Τον άγνωστο

Είμαστε βέβαιοι πως στην πραγματική ζωή δεν μιλάς ούτε με τους μισούς φίλους που έχεις στο Facebook. Άλλους τους γνωρίζεις κι απλά δεν μιλάτε λόγω του παρελθόντος, άλλους δεν τους μιλάς επειδή τους ξέρεις μόνο “φατσικά” κι άλλους δεν τους ξέρεις καθόλου. Τους τελευταίους μπορείς σίγουρα να τους διαγράψεις.

Διαβάστε επίσης:

Ipop.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: