Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος», με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή της Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κο Γεώργιο Χριστοδούλου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
HELLENIC PSYCHIATRIC ASSOCIATION

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ    Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων,  οργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος», με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή της Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κο Γεώργιο Χριστοδούλου.
    Η ομιλία θα γίνει στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό κέντρο Λάρισας την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 το βράδυ.
    Ο Γιώργος Χριστοδούλου Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει διατελέσει Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας (World Federation for Mental Health), Πρόεδρος του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής, Ψυχιατρικής και Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1996 έως 2003).
    Διετέλεσε επίσης, Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ψυχιατρικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1992-1996).
   Έχει πλούσιο διδακτικό έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό (επισκέπτης Καθηγητής στο Harvard κλπ), πλούσιο ερευνητικό έργο (περισσότερες από 300 δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες).
    Η Εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και στο τέλος της παρουσίασης θα υπάρξει συζήτηση.

Share on Google Plus

0 σχόλια: