Κορωνοϊός: Μικροβιολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Λάρισας δωρεά του Χρήστου Κέλλα

Kellas_koronoios

Ο βουλευτής της ΝΔ. λίγες ημέρες μετά τη νικητήρια μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό παρέδωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου ένα νέο μηχάνημα PCR 

Την έμπρακτη ευγνωμοσύνη του στο υγειονομικό προσωπικό του ΕΣΥ και ειδικότερα στους ιατρούς και νοσηλευτές του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας έδειξε ο κ. Χρήστος Κέλλας προχωρώντας σε σημαντική δωρεά.

Ο βουλευτής της ΝΔ. λίγες ημέρες μετά τη νικητήρια μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό στη μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου παρέδωσε στο προσωπικό ένα νέο μηχάνημα PCR για τις αναγκες του Μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Πρόκειται για συσκευή, η οποία χρησιμοποιείται για πολλαπλασιασμό του DNA και ανίχνευση μικροβιακού γενετικού υλικού σε κλινικά δείγματα και πέραν της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις ιεραρχημένες ανάγκες του Εργαστηρίου.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δηλωσαν μεταξύ αλλων πως «Η κίνηση αυτή μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση, γιατί πρόκειται για δωρεά ενός Κοινοβουλευτικού Ανδρός, που υπηρετεί και το χώρο της Υγείας».

Επίσης, η Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του ΠΓΝΛ Καθηγήτρια κ. Ε. Πετεινάκη και το προσωπικό του Εργαστηρίου, ευχαριστούν θερμά τον Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Κέλλα για την ευγενική του προσφορά ενός μηχανήματος PCR το οποίο θα διευκολύνει ουσιαστικά τη Μοριακή Διάγνωση παθογόνων μικροβίων.
Protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια: