Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη σε νέα σειρά της ΕΡΤ

Η πανέμορφη Τζένη Καζάκου, εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Βαρδιάνος στα σπόρκα».

Η νεαρή ηθοποιός, Τζένη Καζάκου, που είναι κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη επελέγη από το σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη για το πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ολοκαίνουρια αυτή σειρά της ΕΡΤ 1 που βασίζεται στο γνωστό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Τζένη Καζάκου: Η κούκλα εγγονή της Τζένης Καρέζη σε σειρά της ΕΡΤ

Η Τζένη Καζάκου μιλάει για τη γιαγιά της

Όσοι –ες γνωρίζουν τη Τζένη Καζάκου λένε ότι έχει πολλά στοιχεία της γιαγιάς της. Η ίδια όταν ρωτήθηκε σχετικά στο παρελθόν για τη γιαγιά της Τζένη Καρέζη είχε πει: «Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς… Έχω ακούσει, όµως, τόσα πολλά από τον µπαµπά µου, τον Κωνσταντίνο, τον παππού µου, τον Κώστα, και από άλλους συγγενείς µας, που νιώθω πολύ κοντά της. Θαυµάζω όσα πέτυχε στη δουλειά της αλλά και στη ζωή της, γιατί από όλους µαθαίνω πόσο ξεχωριστό και ζηλευτό πλάσµα ήταν πάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή. Μου αρέσει να ακούω να µου µιλάνε για εκείνη, να µου λένε ιστορίες που την αφορούν, να µου περιγράφουν πόσο ιδιαίτερη µα και ευαίσθητη ήταν πάντοτε. (…) θα ήθελα να την έχω δει στο σανίδι, που τόσο αγαπούσε, όπως λένε όλοι. Μα βλέπω µόνο ταινίες της…».

Να θυμίσουμε ότι στη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα» έχουν κλείσει ήδη για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Κουρτίδης, Τάκης Βαμβακίδης και Πέτρος Ξεκούκης.

Πηγή: youfly.gr

Φώτο πηγή youfly.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια: