Ακύρωση της συναυλίας,νέες ημερομηνίες

Βρισκόμαστε στην άχαρη θέση λίγο πριν την προγραμματισμένη εκτέλεση της συναυλίας των Villagers of Ioannina City στο Βόλο και στη Λάρισα , να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τραυματισμού μέλους του σχήματος οι εμφανίσεις αλλάζουν ημερομηνία.

Ακολουθεί το απόσπασμά από το δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταιρίας:
"Δυστυχώς ο τραυματισμός του Άρη, ντράμερ του συγκροτημάτος, μετά την εμφάνιση των Villagers of Ioannina City μας αναγκάζει να αναβάλλουμε τις επερχόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο (6 Σεπτεμβρίου) και στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας (7 Σεπτεμβρίου).
Καταφέραμε να κλείσουμε νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών για Λάρισα στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ και στο Βόλο, στις 23 Σεπτεμβρίου στο ανοικτό δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας αντίστοιχα.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή τους, καθώς ισχύουν κανονικά τα ίδια για τις νέες ημερομηνίες. 

Όσοι όμως επιθυμούν εξαργύρωση του αντιτίμου του εισιτηρίου μπορούν να στείλουν εντός μίας εβδομάδας σχετικό mail στο info@highpriority.gr σε περίπτωση που έκαναν την αγορά τους ηλεκτρονικά, αλλιώς με το να προσέλθουν στα φυσικά σημεία προπώλησης.

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση κι ελπίζουμε να ανταμώσουμε και πάλι πολύ σύντομα!"
Share on Google Plus

0 σχόλια: