"Το ξόρκι των αγγέλων" της Λένας Ψύχα

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Παράξενος Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Το ξόρκι των αγγέλων" με τίτλο "Το ξόρκι των αγγέλων, Πάθη" της συγγραφέως μας Λένας Ψύχα!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Μετά από τη μάχη με τον μαύρο στρατό, και έχοντας σπάσει πια την κατάρα της αγάπης, η Ρόζα αναζητά ασφάλεια στους κόλπους των Αγγελιαφόρων. Μαζί τους θα εκπαιδευτεί στα κρυφά χαρίσματα της φύσης της, με απώτερο στόχο να πάρει πίσω τη χρυσή πεταλούδα και να βρει το νήμα που θα σπάσει το σύνολο της κατάρας.

Και εκεί που νομίζει πως όλα θα γίνουν πιο εύκολα, νέες πληροφορίες και γεγονότα έρχονται να ταράξουν τη ζωή της. Κρυμμένα μυστικά, θανάσιμες αλήθειες, απόκοσμα όντα που προσπαθούν να την καθυποτάξουν και ένα φονικό που θα τη σημαδεύει για πάντα.

Μόνο ευχάριστο κομμάτι στη ζωή της η ελπίδα πως θα συναντήσει το άλλο της μισό. Αλλά όταν έρχεται αντιμέτωπη μαζί του, ο κόσμος της καταρρέει ξανά. Είναι η αγάπη αρκετή για να συγχωρέσει;

 

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας έρχεται γεμάτο πάθη και έναν ανομολόγητο έρωτα.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Λένα Ψύχα γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και εργάστηκε για λίγα χρόνια στον τομέα αυτό. Η αγάπη της για τα βιβλία ήταν τόσο έντονη που από μικρή ηλικία πειραματιζόταν με διάφορα είδη γραφής όπως μυθιστόρημα και ποίηση. Το 2016 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο “Το Λευκό Κλουβί” από τις εκδόσεις Λυκόφως, το οποίο αναδείχθηκε ως ένα από τα οχτώ καλύτερα για το καλοκαίρι του 2016. Σήμερα ζει στην Ελευσίνα μαζί με τον άντρα της και τα δυο της παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τη συγγραφέα μπορείτε να επισκεφτείτε το προσωπικό της blog: http://mamabook.wordpress.com

Στα κοινωνικά δίκτυα: facebook/LenaPsicha

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 346

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-85108-8-3

Τιμή: 13,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Παράξενος Ελκυστής


Το βιβλίο "Το ξόρκι των αγγέλων, Πάθη" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/το-ξόρκι-των-αγγέλων-πάθη/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

 


Share on Google Plus

0 σχόλια: