Νικόλας Λάππας:"οι άγριες θάλασσες είναι μονόδρομος"


Ο Νικόλας  Λάππας είναι ένας λαμπρός καλλιτέχνης που με αργά  και σταθερά βήματα γίνεται γνωστός στο κοινό του.
Μας μίλησε για όλα όσα τον απασχολούν.

Επιμέλεια συνέντευξης: Βασιλική Ευαγγέλου-Παπαθανασίου

Τι σημαίνει τραγούδι για σένα;

Το τραγούδι για μένα μπήκε σε πολύ μικρή ηλικία στη ζωή μου, και κάπως έτσι μέχρι και σήμερα αποτελεί το μοναδικό τρόπο που μπορώ να εκφραστώ.
Έρχεσαι;
Το «Έρχεσαι» είναι ένα τραγούδι που όπως είχα πει παλαιότερα είναι ένα τραγούδι μου μίλησε κατευθείαν στην καρδιά μου. Με τους υπέροχους στίχους της Μαρίας Κολιού την εκπληκτική μουσική της Όλγας Μακρή αλλά και με την παραγωγή γι άλλη μια φόρα της Spider Music και της Ευανθίας Μάγνη.
Σε αυτό το τραγούδι λοιπόν έφερα στο μυαλό μου μια κατάσταση δύσκολη για μένα όσο αφορά ένα άτομο της ζωης μου το οποίο μας κοιτάει από τον ουρανό. Ήταν ένα στοίχημα για μένα να αφιερώσω αυτό το τραγούδι εκεί ψηλά.
Τι σε αποδυναμώνει;
Θεωρώ πως την ζωή μου δεν έχει αποδυνάμωση μέχρι στιγμής κάτι. Σίγουρα υπάρχουνε βάλω τις στιγμές αλλά οτιδήποτε προσπαθεί να με αποδυναμώσει πάντα στο τέλος με κάνει πιο δυνατό.
Άγριες θάλασσες ή ήρεμες στιγμές στο πέλαγος; Πώς χαρακτηρίζεις τη ζωή σου;
Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα κυνηγάει την ίντριγκα και την περιπέτεια. Άρα θεωρώ πως οι άγριες θάλασσες είναι μονόδρομος.

Αν γύριζες το χρόνο πίσω ποια θα ήταν τα βήματα που θα έκανες με βάση τα όσα έχεις βιώσει στο χώρο;

Τίποτα δε Θα άλλαζα. Θα τα άφηνα όλα και θα τα ξανά έκανα όλα όπως τότε διότι αυτά είτε σωστά είτε λάθη είναι αυτά που μου έχουνε φέρει εδώ που είμαι τώρα.
Πως αισθάνεσαι για την εξέλιξη του Ελληνικού τραγουδιού;

Μου αρέσει. Δεν είναι ανάγκη κάτι να είναι μόδα για να ακούγεται ή να μένει αλλά είναι πολύ όμορφα σε όλα τα πράγματα στη ζωή μας ακόμη και στον ίδιο μας τον εαυτό να υπάρχει εξέλιξη.

Τραγουδάς ως solo καλλιτέχνης στο ελληνικό τραγούδι θα μπορούσες να είσαι μέλος σε γκρούπ;

Δύσκολο να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Όταν έχεις κάτι στο δικό σου μυαλό με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο είναι πολύ δύσκολο να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σκέφτονται ακριβώς το ίδιο οπότε νομίζω ότι θα προτιμούσα να μείνω σόλο καλλιτέχνης.
To επόμενο δισκογραφικό βήμα είναι ίσως ένας ολοκληρωμένος δίσκος κάτω από την σκέπη της Spider Music;

Σίγουρα μαζί με την εταιρεία μου Spider Music ετοιμάζουμε κάτι ολοκληρωμένο αλλά και πολλές μικρότερες δουλειές τις οποίες να τις ακούσετε πολύ σύντομα καθώς και πολύ όμορφες εμφανίσεις.


Share on Google Plus

0 σχόλια: