Αλέξανδρος Θοδωρής: "Ξενιτεμένο μου πουλί"

«Ξενιτεμένο μου πουλί» νέο τραγούδι, νέα επιτυχία με τη Spider Music. Μίλησε μας για το τραγούδι αυτό.

Πάντα αγαπούσα την παράδοση του τόπου μας από όποιο σημείο της Ελλάδος και εάν προέρχεται καθώς βασίζεται στη μακραίωνη ιστορία του ελληνικού λαού.
Μεγάλωσα με τη μελωδική ηπειρώτικη μουσική και ιδιαίτερα με τα τραγούδια που μαρτυρούσαν την ιστορία ενός τόπου.

Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μια προσωπική μου επιθυμία τα τελευταία χρόνια να βρεθεί ένας τρόπος να το αποδώσω, καθώς θυμάμαι τους γονείς μου να το σιγοτραγουδούν όταν έφυγα από τον τόπο μου.

Η οικογένεια της Spider Music τι εφόδια σας έδωσε;

Η Spider Music είναι το δεύτερο μου σπίτι.
Αυτό που εντόπισε η Spider Music και συγκεκριμένα η Ευανθία Μάγνη είναι ότι φωνή μου κρύβει κάποια παραδοσιακά στοιχεία με ροκ χροιά και αυτό αναδείχθηκε μέσα από τα τραγούδια όπως το «Κρύβεται μέσα μου Θεριό» και το πιο πρόσφατο που είναι το «Ξενιτεμένο μου Πουλί».
H προσοχή, η φροντίδα, η πολύτιμη καθοδήγηση, η ουσιαστική συμπαράσταση, η εμπιστοσύνη και ένα σύμπλεγμα ανεκτίμητων συναισθημάτων που μας ενώνουν, λειτούργησαν εποικοδομητικά στην μουσική μου εξέλιξη.

Τι μουσικά ακούσματα έχετε;

Ακούω σχεδόν όλα τα είδη μουσικής. Η εξοικείωση ήρθε από νωρίς στη ζωή μου, καθώς οι γονείς μου άκουγαν ένα ευρύ φάσμα μουσικής από ροκ μέχρι και ρεμπέτικα.

Στο δισκάδικο των φίλων μου Θωμά και Γιώργου Νικολίτσα που δούλευα για μερικά χρόνια, έμαθα να εκτιμώ όλο τα μουσικά είδη, χωρίς περιορισμό δίνοντας έμφαση στους στίχους και τη μουσική που τα πλαισιώνει.

Ποια συνεργασία σας ξεχωρίζει;

Πάντα πίστευα στη δύναμη της ομάδας και στα οφέλη της συνεργασίας, εφόσον πολλοί άνθρωποι ενωμένοι, εξελίσσονται και προχωρούν περισσότερο και πιο γρήγορα, απ’ό,τι ο καθένας ξεχωριστά.

Ήμουν τυχερός να έχω υπέροχες συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως oι : Γιάννης Μηλιώκας , Διονύσης Τσακνης , Νίκος Καλλίνης(Εκείνος & Εκείνος)

Τι αγαπάτε εκτός από την μουσική;

Τα περιπετειώδη σπορ όπως η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο και οι καταδύσεις πάντα με προσέλκυαν αφού βρισκόμουν στην ευχάριστη θέση να ξεπεράσω τα όρια και να σταθμίσω τους κινδύνους. Μέσα από τις πολεμικές τέχνες έμαθα την αντοχή, το δυναμισμό και την επιμονή για την επίτευξη των στόχων.

Τι νέο ετοιμάζετε;

Ύστερα από αρκετά χρόνια και πολλές διακυμάνσεις, ήρθε η ώρα να εξελιχτεί όλη αυτή η προσπάθεια ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Παράλληλα, ηχογραφώ καινούργια τραγούδια με τους συνεργάτες μου και την πολύτιμη καθοδήγηση της Ευανθίας Μάγνη φυσικά.

Τι σας ξεκουράζει και τι σας ενοχλεί;

Τα ταξίδια και το διάβασμα, που είναι ένα ταξίδι σε άλλους κόσμους, αποτελούν απόδραση από την καθημερινότητα, ανανεώνουν την ενέργειά μου, με ξεκουράζουν σωματικά και συναισθηματικά.
Ένα ωραίο τοπίο, μια όμορφη παρέα, μια υπέροχη συζήτηση είναι πολύτιμα για την ψυχική μας ισορροπία.
Αποφεύγω συνειδητά την κάθε μορφή τοξικότητας, την απαισιοδοξία, την έλλειψη ζωντάνιας, την ηττοπάθεια και την υποκρισία. 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Αλέξανδρος Θεοδωρής | Ξενιτεμένο μου πουλί | Official Video Clip©

https://www.youtube.com/watch?v=rwA3IOJ6ARo

 
Share on Google Plus

0 σχόλια: