"Απών" του Βαγγέλη Μακρή

"Απών" ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Βαγγέλη Μακρή, σε μουσική της Όλγας Μακρή, στίχους της Ευανθίας Μάγνη και ενορχήστρωση του Γιώργου Γιαννικόπουλου.

 

Ο Βαγγέλης Μακρής ερμήνευσε μοναδικά το συγκεκριμένο τραγούδι, τα Orange Studios στην Πάτρα, μόνιμος πλέον συνεργάτης της Spider Music με τον Γιώργο Γιαννικόπουλο στο τιμόνι ανέλαβε την ηχογράφηση και το στήσιμο του τραγουδιού και μέσα σε λίγα λεπτά μας έδωσε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως “πιασάρικο” και ως “ερωτικό χιτάκι” που μπορεί να γεμίσει τα ελληνικά ραδιόφωνα!

Το “Απών” είναι ένα τραγούδι που έρχεται για να σε κάνει να δεις την ερωτική πλευρά και πως μία ερωτική απογοήτευση μπορεί να προβληθεί άριστα μέσω μία σύνθεσης, η οποία τα έχει όλα και στο κομμάτι της ενορχήστρωσης και στο κομμάτι της ερμηνείας και στο στιχουργικό. Ένα τρίπτυχο που είναι πολύ δυνατό και κρατάει τον ακροατή καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού και τον κάνει να νιώσει το κομμάτι στο 100% των δυνατοτήτων του. Η Spider Music πρέπει πραγματικά να είναι πολλή υπερήφανη για αυτήν την νέα κυκλοφορία και για την συνεργασία της με ταλαντούχους ανθρώπους και σαν εταιρία συνεχίζει να δίνει βήμα σε νέους μουσικούς και ερμηνευτές, πράγμα το οποίο μόνο θετικά δείχνει για μία τέτοια εταιρία στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Ακούγοντας το νέο τραγούδι “Απών”, θα νιώσεις την μελωδία των Γιώργου Γιαννικόπουλου και Όλγας Μακρή να χτίζεται κλιμακωτά, κάτι το οποίο συνδυάζεται άψογα με τους στίχους της Ευανθίας Μάγνη που φαίνεται να ξέρουν που να πατήσουν και ποιες χορδές να αγγίξουν ώστε να ανεβεί το αποτέλεσμα και να συνδυαστεί άψογα με τη φωνή του Βαγγέλη Μακρή που μοιάζει παραπάνω από ικανός να πάρει από το χέρι τα εφόδια που του δίνονται και να κάνει το τραγούδι κτήμα του. Ειλικρινά, ο Βαγγέλης Μακρής ξεδιπλώνει τη μαγική φωνή του σε όλο το μήκος και πλάτος του τραγουδιού και καταφέρνει να σε κερδίσει είτε στα χαμηλά είτε στα πιο δυναμικά σημεία όπως πχ είναι το ρεφρέν του τραγουδιού που είναι πάρα πολύ δυνατό και δεν φεύγει εύκολα από το μυαλό σου!

Ξέραμε εξάλλου πόσο ταλαντούχος είναι ο Βαγγέλης Μακρής και εδώ μάλιστα πρέπει να αισθάνεται παραπάνω από τυχερός, διότι έχει στο πλάι του μία πάρα πολύ όμορφη έκπληξη. Και μιλάω για την Ευανθία Μάγνη! Η Ευανθία με την πένα της καταφέρνει να σου προσφέρει μία στιχουργική αίγλη που θα σε κάνει να λατρέψεις τόσο την ίδια όσο και το τραγούδι σε βάθος. Έχει βάλει το 100% των δυνατοτήτων της και μοιάζει μεγάλο ταλέντο με αυτά που μας παρουσιάζει. Κρατήστε την στο μυαλό σας, διότι από ότι φαίνεται θα κάνει αρκετό θόρυβο στην ελληνική μουσική σκηνή. Έχει αυτό το “κάτι” στο γράψιμο της που δίνει στα τραγούδια αυτή την μαγική σκόνη που μπορεί να τα κάνει χιτάκια! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν για τη στιχουργό!

Από ότι καταλάβατε, το νέο single του Βαγγέλη Μακρή με τίτλο “Απών” που κυκλοφορεί από την Spider Music απλά το αγαπήσαμε και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα κάνετε και εσείς! Μην το χάσετε λοιπόν!

Share on Google Plus

0 σχόλια: