Το Ιαπωνικό συγκρότημα Deathroll επέστρεψε με το νέο του album “Immorality”

Το Ιαπωνικό συγκρότημα Deathroll επέστρεψε με το νέο του album “Immorality”!

Αυτό είναι το έκτο album για το συγκρότημα από την Ιαπωνία, το οποίο βρίσκεται στη μουσική σκηνή από το 2012 και έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον κόσμο της black metal μουσικής μεταφέροντας αυτόν το μοναδικό μουσικό χαρακτήρα που έχει σ,ε όλη την υφήλιο. Με την STF Records να αναλαμβάνει την κυκλοφορία του δίσκου, οι Deathroll έρχονται κατά πάνω μας με ένα album που ήρθε για να κάνει πανικό και είναι διαθέσιμο να το πάρετε από τις 6 Αυγούστου.

Διαθέτει 8 τραγούδια, όπου για να πω την αλήθεια μου, τα λάτρεψα όλα! Μπαίνει δυναμικά με το “Don't understand the principle of the thing”, το οποίο έχει κυκλοφορήσει και ως single και συνεχίζει με τα “Collapse Ethics”, “Melting Happiness” και τραγούδια πάνω κάτω τέτοιου ύφους που σηκώνουν ψηλά το λάβαρο της black metal μουσικής. Μάλιστα, σε όλα αυτά τα τραγούδια δεν πρόκειται να βαρεθείς ούτε λεπτό και η αλήθεια είναι ότι σαν να μην φτάνει μόνο αυτό, κλείνει και ιδανικά με το “Healing called the death” που σου δημιουργεί ένα αίσθημα πείνας για να ξανά ακούσεις τους Deathroll και το νέο album “Immorality” από την αρχή! Πραγματικά κόλλημα τα τραγούδια τους!

Τραγούδια, τα οποία έχουν να σου προσφέρουν αυτή την σκοτεινή ατμόσφαιρα του black metal, η οποία ανά στιγμές διδάσκει σκληρό ερωτισμό και σε κάνει να τις απολαύσεις για διάφορους λόγους όπως τα riffs, τα ξέφερενα παιξίματα που διακρίνονται για τη γρηγοράδα τους, τα drums που τα σπάνε σε κάθε ευκαιρία ακολουθώντας τις κιθάρες και φυσικά το γράψιμο των συνολικών ενορχηστρώσεων που αποδεικνύουν το ταλέντο των Deathroll ακόμα και σε αυτό! Αυτό όμως που θα σε κάνει πραγματικά να λατρέψεις το συγκρότημα και να πεις ότι αποτελεί την παράμετρο για να ξεχωρίσει στον κόσμο της black metal μουσικής είναι ο Kazu!

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Kazu είναι εδώ για να σου δώσει άπλετα στιγμές σωστών black metal φωνητικών, τα οποία κάνουν τον αυχένα σου να σπάσει από τις κραυγές που βγάζουν. Ή μάλλον νιώθεις να σπάνε όλα τα κοκκαλά σου με τα τόσο δυνατά φωνητικά που απλά σηκώνεσαι και χειροκροτάς για το τελικό αποτέλεσμα. Καθαρό ταλέντο στην black metal, το οποίο ξέρει πως να κινηθεί και σε άλλες πιο ήπιες παραμέτρους που εμφανίζονται ανά στιγμές στα κομμάτια. Εγώ του βγάζω το καπέλο και τον τοποθετώ στους καλύτερους του είδους του και ας μην είναι γνωστός σε πολλούς που ακούνε αυτό το είδος εκεί έξω. Μάλλον ήρθε η ώρα να τον ψάξετε για τα καλά!

Ακούγοντας λοιπόν το νέο album των Deathroll που τιτλοφορείται ως “Immorality” θα ήθελα να πω ότι αποτελεί έναν από τους πιο ολοκληρωμένους black metal δίσκους που έχουν φτάσει στα χέρια μου τον τελευταίο καιρό. Είμαι σίγουρος ότι θα τον λιώσετε, όπως είμαι σίγουρος και ότι θα είναι ανάμεσα στους καλύτερους του είδους του για το 2022!

Απλά πάρτε το με κλειστά μάτια!!!

Share on Google Plus

0 σχόλια: