Ευανθία Μάγνη:"Μόνο ευτυχία,δε μέτρω την επιτυχία"

Σημερα στη στήλη των συνεντεύξεων έχουμε μαζί μας την Ευανθία Μάγνη πουε το χέρι στην καρδιά μας λέει ότι δεν υπολογίζει την επιτυχία,μονο την ευτυχία.
Επιμέλεια συνέντευξης: Βασιλική Ευαγγέλου-Παπαθανασίου

Spider music. Τι είναι για σένα.
Όραμα, μια εταιρία που μόνος της σκοπός είναι να φιλοξενεί όμορφα τραγούδια, μια εταιρία που προσπαθεί να προβάλει αξιοκρατικά τους καλλιτέχνες που συνεργάζονται μαζί μας.
_Εχει έρθει ποτέ κάποιος χωρίς ταλέντο στη Spider με απαιτήσεις;
Πολλές φορές, είναι αστείο τι ζητάνε , αυτό είναι φαινόμενο των καιρών, όσοι δεν έχουν ταλέντο ζητάνε πολλά και όσοι έχουν ταλέντο είναι ταπεινοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.
_Αν έπρεπε να βάλεις soundtrack στα βιβλία σου, ποια θα ήταν ;
Νομίζω δεν έχουν γραφτεί ακόμη τα soundtrack των βιβλίων μου .
_Επιτυχία ή ευτυχία στη δουλειά ; Γιατί, καμιά φορά, επιτυχία και ευτυχία δεν είναι μαζί.
Μόνο ευτυχία, δεν μετρώ την επιτυχία πραγματικά δεν την μετρώ καθόλου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά με ότι κάνω να μου προσφέρει χαρά η κάθε ενασχόληση μου, όταν αρχίζει και με προβληματιζει κάτι αμέσως το παρατάω.
_ «Πότε θα θεωρήσεις τον εαυτό σου επιτυχημένο; Όταν θα βγάζεις πολλά χρήματα, θα περπατάς στον δρόμο και θα σε αναγνωρίζουν όλοι; Ή…;»Τι είναι ευτυχία για σένα;
Η επιτυχία μου θα κριθεί κάποια στιγμή από τα παιδιά μου αν υπήρξα καλή μητέρα, από τον άντρα μου αν υπήρξα καλή σύζυγος, από τους αναγνώστες μου αν τους κράτησα καλή παρέα όταν κρατούσαν στα χέρια τους ένα βιβλίο μου, επιτυχία δεν είναι να βγάζω αρκετά χρήματα η να περπατάω στον δρόμο και να πει κάποιος α.. να η Ευανθία. Ευτυχία για εμένα ξεκινά και τελειώνει στην ζωή που ζούμε, στην οικογένεια μου, στον κύκλο μου , ευτυχισμένη με κάνουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Αυτό έχει σημασία πραγματική στο τέλος της ημέρας.
_Έχεις κάνει καθόλου ψυχοθεραπεία;
Καθημερινά! Με αναλύω κάθε βράδυ, ασχολούμαι πολύ μαζί μου με τις πράξεις μου και τις αποφάσεις μου . Επαγγελματική ψυχοθεραπεία όχι ποτέ... έχω όμως ψυχαναλύσει πολλούς και πολλές , άλλωστε ο κάθε χαρακτήρας των βιβλίων μου έχει περάσει πρώτα από μεγάλο ψυχογράφημα για να καταλήξει στα χέρια μου και στο πληκτρολόγιο μου .
_ Εσύ έχεις «κόκκινες γραμμές», όταν κάποιος πάει να σε στριμώξει ως συνεντευξιαζόμενη;
Κόκκινη γραμμή είναι η οικογένεια μου , δεν επιτρέπω σε κανέναν να ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή. Ο κάθε ένας μπορεί να ρωτήσει οτιδήποτε εμείς αποφασίζουμε τι θα απαντήσουμε και τι όχι. Άλλωστε δεν έχω ζωή με σκάνδαλα η ίτνριγκες ζω μακριά από τα φώτα , δεν μου αρέσουν κιόλας δεν επιζητώ την προσωπική προβολή, δεν ενοχλώ ... ελπίζω τουλάχιστον, έχω ενοχληθεί αρκετά και χωρίς λόγο στο παρελθόν , κρίνουμε και κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος σωστά;
_Απών Μίλησέ μου λίγο γι’ αυτό το τραγούδι.
Το αγαπώ αυτό το τραγούδι, ήταν για χρόνια περιφερόμενο η σε συρτάρι, το αγαπώ τόσο πολύ που το σύμπαν είχε πάρει σωστές αποφάσεις στο να μένει κάπου κρυμένο και όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή κυκλοφόρησε. Το τραγούδι είναι του Βαγγέλη Μακρή και τον ευχαριστώ πολύ που του έδωσε ζωή.
_Στο βιβλίο δεν σκέφτεσαι να ξαναγυρίσεις;
Δεν έφυγα ποτέ, απλά σκεφτόμουν πολύ , δεν θέλω απλά να «μιλάω» χωρίς να έχω να πω κάτι, τώρα έχω να πω... το νέο μου βιβλίο είναι έτοιμο και ένα δεύτερο ήρθε μόνο ξαφνικά ένα βράδυ εκεί που δεν το περίμενα. Μέσα στο 2023 θα κυκλοφορήσουν δύο νέα μου βιβλία.
_Για πες, λοιπόν… Τι να περιμένουμε από σένα;
Για το προσεχές μέλλον κάποια νέα τραγούδια με στίχο μου και τα δύο μου βιβλία μέσα στον χειμώνα.

Share on Google Plus

0 σχόλια: