Κορμός ψυγείου.. αξεπέραστος
Υλικά
250 γρ βούτυρο
1 γάλα ζαχαρούχο
250 γρ κουβερτούρα
3 κ,σ,κακάο άγλυκο
250 γρ μπισκότα τύπου πτι μπερ
Εκτέλεση
Σε ενα κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο,αφού λιώσει ρίχνουμε τις κουβερτούρες να λιώσουν κι αυτές και στο τέλος το ζαχαρούχο με το κακάο,αφήνουμε στην ακρη μέχρι να ετοιμάσουμε τα μπισκότα.Τρίβουμε με τα χέρια μας τα μπισκότα χοντροτριμμένα σε ενα μπολ και κει ρίχνουμε το μείγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε.Σε ένα ταψάκι 18 χ 29 στρώνουμε λαδόκολλα και το μείγμα μας και το στρώνουμε,το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.Όταν το βγάλουμε από το ψυγείο μπορούμε να το κόψουμε σε μπούκιτσες και να το κάνουμε γλυκό για κέρασμα
Διαβάστε περισσότερα: http://mpachari-kai-kanela.webnode.gr/home/newscbm_884644/45/